maanantai 31. elokuuta 2015

Viikonlopun tunnelmia


Lähdin lasten kanssa viettämään vielä kesäisen lämmintä viikonloppua mökille ja samalla laitettiin kesämökki talvikuntoon. Koko syyskuun viikonloput ovat jo täynnä ohjelmaa ja ei tuonne sitten enää oikein lokakuussa tule lähdettyä. Taitaapi seuraava mökkireissu olla sitten ensi keväänä. Nyyh! Niin se kesä vaan sitten meni. Vähän tuli myöhään nuo lämpimät kelit, mutta toisaalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt toivottavasti saadaan nauttia sitten lämpimästä syksystä.

Viikonloppuna oli vielä ihanan lämmin ja aurinkoinen keli, vaikka tosiaan ollaan jo elokuun lopussa. Mentiinkin aurinkoisen kelin innoittamana leikkimään piknikiä mökin rantakallioille. Mukaan piknikille pakattiin ompelemiani huoparuokia, joiden ohjeet löytyvät tuolta blogini sivupalkista.


Mailegin pupukin pääsi vähän tuulettamaan pölyjään pois, vaikka kaipa nuo lapset sitä yleensä sen verran retuuttavat, ettei se taida paljon ehtiä pölyttymään ja piti pääkin neuloa jo takaisin, kun meinasi tipahtaa lasten käsittelyssä kokonaan pois. Vitsit kun nykyään nuo valmistekeleet tehdään niin pienillä saumavaroilla, että nuo saumat eivät tahdo millään kestää. Sama mm. nukenvaatteissa ja erityisesti barbien vaatteissa, kun saumat ratkeaa jo ennen kuin on saanut vaatetta nuken päälle edes ensimmäistä kertaa.


Lauantai iltasella suunnattiin mökin vastarannalle, jossa paikallinen kyläyhdistys järjesti muinaistulien yö iltaman.Vitsit kun nämä elokuun illat rupeavat olemaan jo tosi pimeitä. Sinne ne valoisat kesäyöt sitten taas katosivat vähäksi aikaa ja kohta on tuo kynttilöiden polttelukausi edessä. No ei siinääkään mitään vikaa ole, mutta kyllä minä mieluummin nuo valoisat kesäyöt kyllä ottaisin. 

Ennen nukkumaanmenoa piti vielä ihastella mökin rannalla aivan tyyntä meren selkää ja täysikuuta.


Näihin tunnelmiin olikin sitten hyvä päättää mökkikausi. Tosin tuolla kamerassa on vielä huima määrä kesän aikana otettuja kuvia mökiltä, joten ihan vielä ette näistä mökkipostauksista pääse eroon.

Niin ja hei vielä tänään ehtii osallistumaan viiden Habitaren messulipun arvontaan. Osallistumaan pääset tästä klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti