tiistai 7. maaliskuuta 2017

Desenion julisteita + lukijatarjousPääsin tekemään julistekauppa Desenion kanssa yhteistyötä ja sain valkata heidän valikoimasta mieleisiä julisteita. Valikoima on niin hirmuisen laaja, että aika monta tuntia noita vaihtoehtoja selatessakin sitten menikin ja sitten kun vielä löysin sopivat, niin piti miettiä sopiva koko ja minne ne tulisivat ja minkäväriset kehykset sopisivat parhaiten. Tällaisena bling bling ja muotia rakastavana ihmisenä kaikki valinnat osuivat sitten Chanelin julisteisiin, jotka taitavatkin olla aika pop tällä hetkellä. 

Sitten kun omien pähkäilyjen jälkeen sai tilauksen sisään, niin olikin nopeaa toimintaa. Tuotteet olivatkin postissa parin päivän jälkeen, joten ei tarvinnut kauaa odotella jännityksessä. 

Pikkuneiti sai huoneeseensa myös vähän uudistusta tilauksen myötä ja laitettiin kaikki prinsessakoristeet kirppiskassiin. Onneksi meillä menee pikkuneidin kanssa vielä suurinpiirtein maut yksiin ja uskalsin valkata häneltä kysymättä nämä sisustustaulut hänen huoneeseensa. 

Pikkuneiti sai Chanelin hajuvesi, huulipuna ja kynsilakka julisteet ja niihin Desenion omat mustat kehykset. Meidän neidillä on aikamoinen meikkibuumi käynnissä ja haluaisi niin kovasti jo omia meikkejä. Monta meikkivideotakin hän on jo väsännyt, joten hän sai nyt huoneeseensa vähän tällaisempia isompien tyttöjen julisteita Chanelin tyylikkyydellä. Enää ei huolita mitään prinsessajulisteita, vaan mennään jo isompien tyttöjen jutuilla, vaikka tämä vaaleanpunainen nukkekoti edelleen löytyykin huoneesta. Siitä ei vielä luovuta pitkään aikaan, ainakaan jos äippä saa päättää.

Jos joku ihmettelee, että mitä nuo kuvissa näkyvät "siimat" ovat, niin meidän pikkuneidin huoneessa kulkee katon rajassa taulukisko, joten sinne on helppo myös vaihtaa tauluja mielen mukaan eikä tarvitse porata ikäviä koukkuja seinään. Taulut laitetaan vain noilla "siimoilla" kiinni taulukiskoon ja niitä pystyy liikuttelemaan haluamaansa kohtaan ja pituuteen.

Meidän olkkariin päätyivät myös nämä kaksi Chanelin julistetta. Coco Chanel juliste on nyt tv-kaapin päällä ja Black Perfume toisen kaapin päällä ilahduttamassa. Näihin laitoin mökiltä löytyneet käyttämättömät kehykset, joten pääsivät nekin pois kuleksimasta.


Sitten tähän iloisimpaan uutiseen. Nimittäin Desenio tarjoaa lukitarjouksena 25 % alennuksen kaikista julisteista lukuun ottamatta yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory. Alennuksen saa koodilla krista25 ja on voimassa 7-9.3.2017, joten ei kannata jäädä aikailemaan. Mikäli tilauksen summa ylittää 50 euroa, niin tilauksen saa postikuluitta. Desenion sivuille pääset tästä ja julisteet löytyvät täältä.3 kommenttia:

 1. Super kauniita! Ihailin erityisesti noita hopeisia kehyksiä - todella kauniit Coco julisteen kanssa! Tyylikästä ja ihanan näköistä teillä!

  VastaaPoista
 2. Tytär juuri tilasi julisteita,harmi kun ehti tilata,kun sulla on täällä nyt alekoodi.Itselle voisin sen maailmankartan kyllä tilata.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania julisteita. Tuollainen taulukisko onkin todella kätevä.
  Ihanaa tiistaita Cride ❤️

  VastaaPoista