sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

3-vuotissynttärit


Meillä vietettiin viime viikonloppuna pienimmäisen herran 3-vuotissynttäreitä. Tällä kertaa synttärit olivat vähän pienemmät ja oli työviikon jäljiltä myös itsekin sen verran väsy, että kaikkea ei jaksanut itse leipoa, vaan toisena kakkuna oli Dr. Oetkerin pakastekakku ja äiti toi leipomiansa pullia. Varsinaisena pääkakkuna oli leipomani autokakku, josta ei ihan tullut sellaista kuin piti, kun rupesi leviämään ja kaapissa ei ollut muuta punaista väriä kuin vaaleanpunaista, joten autosta tuli sitten vaaleanpunainen, vaikka toiveena oli kirkkaan punainen. Pikkumies oli onneksi kuitenkin tyytyväinen kunhan se vain muistutti autoa.

Suolaisena oli taas perinteistä kalalevitettä, joka on aina aika menestys vieraiden keskuudessa ja eipä ole tullut vielä vastaan ihmistä, joka ei olisi siitä tykännyt. Kalalevitteen teko on myös tosi helppoa. Sekoitetaan vaan Philadelphiaa, kermaviiliä, kylmäsavulohta, punasipulia ja ruohosipulia ja vähän maustetaan. Tämän kanssa sopivat erityisesti pienet pyöreät ruisnapit.

Kohta pitäisi ruveta jo miettimään toukokuussa vietettäviä 9-vuotissynttäreitä. Poika on toivonut Pokemon go -synttäreitä, joten kaipa äipän täytyy totella sitä toivetta.

Nyt äkkiä ulos nauttimaan vielä viimeisistä auringon säteistä! Koko päivä onkin tullut vietettyä sisällä, joten täytyy laittaa töpinäksi, että ehtii vielä nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti