torstai 2. maaliskuuta 2017

Tammer-Tukun kesää 2017


Terveisiä aurinkoisesta Floridasta! Ihanan rentouttava loma takana ja nyt yritetään päästä jet lagistä eroon. Sinne päin on vaan niin paljon helpompaa sopeutua aikaeroon, kuin tänne tullessa. Itse reissukuvia sitten myöhemmin kunhan silmät pysyy sen verran auki työpäivän jälkeen, että jaksaa purkaa ne koneelle saakka. 

Ennen reisulle lähtöä käväisin Tammer-Tukun bloggaajaillassa viihdekeskus Flamingossa tutustumassa kesän 2017 uutuuksiin. Näistä Karibialaisista tunnelmista olikin kiva lähteä kohti Miamia. Oi vitsit kun tuo kesä tulisi tänne Suomeenkin. Onneksi sentään ollaan jo voitonpuolella ja kevättä kohti menossa. Valokin on jo lisääntynyt huimasti vuodenvaihteeseen verrattuna.Katsokaas mitä löysin. Olispas kiva lueskella tuolla penkillä kesäisessä puistossa tuollainen söpö pikkuinen possu seuranaan.Oliskohan tässä kesäinen kosintapiknik menossa? Kyllähän noilla puitteilla tulisi taatusti myöntävä vastaus.


Maku Kitchen Life esitteli bloggaajaillassa kesäisiä keittiöuutuuksia, joihin kuului myös sous vide -keitin. Itselleni se oli aivan uusi tuttavuus, jossa ruoka haudutetaan vedessä matalassa lämpötilassa.
Eihän näiden tunnelmien jälkeen voi olla kuin kesäisissä odottavissa tunnelmissa. Oi sitä ensi hetkeä kun taas saa kaivaa grillin esille.

4 kommenttia:

 1. Heti tekee mieli lähteä romanttiselle picnikille nun näitä kuvia katsoo.

  VastaaPoista
 2. Picknickille teki minunkin mieli lähteä, kun näitä kuvia katselin. Pian se kesä tulee. Nyt on jo kevään ensimmäinen kuukausi.
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Onneksi kesä on jo kohta nurkan takana. Vielä kun jaksaa hetken odottaa :)

   Poista