sunnuntai 20. elokuuta 2017

Jyskin syksyn 2017 sisustustrendit

Osallistuin tanskalaisen Jyskin lehdistötilaisuuteen tällä viikolla, jossa he esittelivät syksyn uutuuksista. Samalla kuulimme heidän tarinansa yhdeksi merkittävimmästä sisustusliikkeistä ja huimasta nousuvauhdista sisustusmarkkinoilla. Samalla käytiin läpi  tuoreita tutkimustuloksia suomalaisten sisustusmausta. Tutkimuksessa selvisi, ettei Suomessa niinkään vielä juosta viimeisempien trendien perässä, vaan tutut värimaailmat ja tyylit pitävät edelleen pintansa. Suomalaiset arvostavat myös kestävyyttä ja laatua.

Minkälainen suomalainen sisustumaku sitten on? Stailaaja ja sisustussuunnittelija Niina Ahoselta saimme kuulla, että sisustustyylimme on perinteisesti ajaton ja skandinaavinen, joka suosii puhtaita linjoja, pelkistettyjä muotoja ja selkeitä värejä. Moderni ilmi yhdistettynä luonnon sävyihin säilyttää suosionsa yhtä vuodesta toiseen.

Syksyn väritrendeinä tullaan näkemään maanläheisiä sävyjä kuten mm. luumunpunaista, sinapinkeltaista, terrakotta, kivenharmaata sekä vihreää, sinistä ja ruskeaa. Myös ihana puuteriroosa/vanharoosa tullaan näkemään ja tästä olenkin erityisen innoissani vaaleanpunaisten sävyjen ihannoijana.

Jyskin syksyn uutuusvalikoima on kolmen erilaisen trendin inspiroima. Pastellisten sävyjen ystäviä ihastuttavat Soft Boheme -mallisto, jonka vaaleat feminiiniset kuviot henkivät pehmeyttä ja modernia romantiikkaa. Urbanity -mallisto on taas täynnä luonnollisia sävyjä ja luonnon elementtejä kuten savea ja terrakottaa. Kolmas Jyskin syksyn trendeistä on Dark Deco -mallisto, jossa ylelliset materiaalit silkki, sametti ja kynttilän alossa kimalteleva kristalli tuovat luksusta kotiin.

Sitten vähän kuvia Jyskin tulevasta syksyn mallistosta. Valitettavasti unohdin kameran tuolloin kotiin, joten nämä kännykällä napsitut kuvat eivät ole kovinkaan laadukkaita, mutta saahan niistä jotain käsitystä kuitenkin.


6 kommenttia:

 1. On kyllä niin kauniita sävyjä nyt koteihin tulossa. Itse olen kovin innostunut punaisenoranssista...ihan uutta minullekin :)

  VastaaPoista
 2. Minua ihastuttaa erilaisten tekstuurien yhdistäminen:)

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja jutuja näyttäisi Jyskin syksy tuovan, Tiedän että meidän neiti haluaisi nuo pörrötyynyt.
  Mukavaa iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörrötyyny päätyi meidän neidin huoneeseen hetimiten kun hän näki sen :)

   Poista