keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kaverisynttärit XGate laserammunta-areenalla

* yhteistyössä XGaten kanssa*


Esikoiseni täytti jo 11 vuotta ja oli taas aika viettää kaverisynttäreitä. Monesti itse sankari onkin vihjaissut, että synttärit voisivat olla muualla kuin kotona, joten oli aika ruveta tuumasta toimeen. Espoon Isoon Omenaan on hiljattain avautunut uusi laserpeliareena Xgate, jonne sankari toivoi kaverisynttärinsä. Arvatenkin, kaverit olivat aivan täpinöissään kyseisistä synttäreistä. Tuon ikäiset pojat kun ovat aika innokkaita kaikista tällaisista ns. taistelupeleistä ja juhlien jälkeenkin juhlijat kiittelivät mukavista synttäreistä. 

Synttärit aloitettiin katsomalla opastusvideo, jonka jälkeen pelaajat valkkasivat kukin itselleen peliliivit, joiden värin mukaan myös oma joukkue määräytyi. Tämän alkuvalmistelun jälkeen, päästäänkin heti tosi toimiin ja pelit vaan päälle. Itse menin kurkkimaan pelin tiimellyksiin mukaan ja valitettavasti näihin kuviin ei oikein saa vangittua sitä tunnelmaa, joka tuolla vallitsee. Musiikki soi taustalla ja hämärässä sokkeloisessa tilassa yritettään saada ammuttua mahdollisimman monta vastajoukkueen jäsentä. Tämä on siis ihan vain laserase eli mitään panoksia tai muuta ei lennä, vaan oma ase ja liivi sammuvat vain vähäksi aikaa kun vastapuolen jäsen on osunut. Pelien jälkeen, kukin pelaaja saikin vielä tulokset kirjallisena nähtäväkseen, joista ilmeni, että kuinka monta osuumaa on itse saanut ammutuksi.

Synttärivieraat tuntuivat ainakin viihtyvän tosi hyvin, jopa tytöt mukaan lukien. Jopa meidän arkaileva 9-vuotias neiti oli innoissaan ja jopa kyseli jälkeenpäin, että voisikos joskus mennä kavereidensa kanssa myös myöhemminkin pelailemaan.

XGatesta voi myös vuokrata synttärihuoneen käyttöönsä, jossa mekin jatkoimme vielä juhlintaa pelien jälkeen. Tilaan saa viedä myös itse tarjoilut tai ostaa ne XGatesta. Isossa Omenassa kun ollaan, niin sieltä on myös helppo napata tarjoilut mukaan juhlavieraille.


Kiitos XGate unohtumattomista synttäreistä! Itse sankari oli niin onnellinen, kun pääsi kavereidensa kanssa viettämään toiminnallisia synttäreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti