maanantai 14. lokakuuta 2019

Hemtexin Little Roomies mallisto lapsille

 
Hemtex on lanseerannut nyt syksyllä ihanan suloisen Little Roomies –malliston vauvoille ja lapsille. Kävin tutustumassa sarjan tuotteisiin pr-tilaisuuden merkeissä ja voih, miten söpöjä juttuja olikaan. Toisaalta aivan ihanaa, että kotona ei ole enää yhtään vaippaikäistä ja siitä ajasta ollaan päästy, vaikka vähän haikein mielin noita ihan vauvoille tarkoitettuja tuotteita katsoikin. Meillä kun se aikakausi on jo päättynyt ja ollaan jo taaperoikäkin ohitettu, vaikka ei vielä eskariin asti ollakaan päästy pienimmän kanssa. 
 
Pienimämäiseni on toisaalta vasta 5 v ja nämä hempeät jutut ovat meilläkin kuitenkin vielä ajankohtaisia ja leikki-ikä on parhaimmillaan. Hemtexin Little Roomies –sarjaan kuuluu niin vuodevaateita, huopia, aamutakkeja ja pyyhkeitä, kuten vauvantarvikkeita, sisustusesineitä ja kalusteita. Malliston värisävyt ovat ihanan pastellisia ja varsinkin tuo hempeän vihreä sopii sekä pojille että tytöille ja siihen sävyyn on helppo yhdistellä vaikka vaaleanpunaista, jos haluaa tyttömäisemmän. Sarjassa seikkailevat niin nallet, puput ja norsutkin sulassa sovussa.
 
Tässähän tuli ihan inspistä ruveta laittelemaan pienimmän huonetta vähän uuteen uskoon.
 

*kuvat kännykkäkuvia*

1 kommentti:

  1. Kivan näköinen mallisto. Tuolla näyttää olevan paljon tuotteita, jotka sopivat hyvin vähän vanhemmankin lapsen huoneeseen.
    Ihanaa viikkoa sinulle Cride <3

    VastaaPoista