lauantai 19. lokakuuta 2019

Kevyesti syksyyn Crocsin saappailla

*yhteistyössä Crocsin kanssa*


Syksyssä on parasta ihana luonnon väriloisto. Kauneinta on juuri silloin kuin puissa on vielä runsaasti jäljellä ruskan värittämiä lehtiä. Siihen vielä ihana auringon paiste, joka saa puut oikein hehkumaan. Lapsethan rakastavat myös lehtikasoissa pyörimistä ja juuri kun olet saanut haravoitua lehdet yhteen isompaan kasaan, niin niihin on aivan pakko tulla hyppimään. Valitettavan usein syksyllä kuitenkin sataa ja pitää laittaa vedenpitävää päälle ja myös jalkoihin, jotka kestävät myös lätäkköleikit ja ovat mukavat jalassa ja niihin mahtuu tarvittaessa myös villasukka.

Kaksi pienempää lastani ovat laittaneet saappaat vielä ihan mutisematta, mutta isoin 11-vuotias ei ole enää huolinut saappaita, vaikka ulkona olisi kaatosade. Nyt näiden uusien Crocsien myötä suhtautuminen saappaisiin vähän muuttui ja ne on kaivettu kaapista myös ihan itse käyttöön. Näissä on tyylikäs matala varsi, joka sopii myös erinomaisesti tuollaisen esiteinin käyttöön. Tämä tummansininen saapas on naisten mallistosta oleva Jaunt Shorty Boot ja niitä on saatavilla kokoon 43 asti. Valitettavasti miesten mallistosta tuollaista lyhytvartista saapasta ei ole saatavilla, mutta meidän 11-vuotiaan jalkaan tuo naisten malli on jopa parempi. Miesten mallisto olisi ollut todennäköisesti vähän liian leveä.

Crocsit ovat siitä kivat, että ne ovat super kevyet ja varsinkin tämä Handle it Rain Boot -malli on helppo sujauttaa jalkaan. Saappaat ovat myös ihanan värikkäät ja niitä löytyy monessa eri värissä niin pojille kuin tytöille kokoon 35 asti. Lapset myös innostuivat koristelemaan nämä saappaansa Jibbitz™-koruilla eli niillä läpi painettavilla koristeilla. Näin lapsi tunnistaa myös helposti omat saappaansa ja niistä saa myös persoonallisemman näköiset ja kaveritkin huomaavat.

Näin syyslomalla näille saappaille onkin ollut taas käyttöä. Käytiin nostamassa mökillä vene ja laituri talviteloille ja vettä on tullut myös vähän väliä. Ihanaa kun varpaat ovat pysyneet kuitenkin kuivina.

Crocseja on myynnissä mm. heidän omassa verkkokaupassa, jonne pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti