sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Sudion laadukkaat langattomat kuulokkeet + alekoodi

*yhteistyössä Sudion kanssa*


Jee! Vihdoinkin meidänkin perhe on siirtynyt langattomaan aikakauteen kuulokkeiden osalta. Nimittäin saatiin Sudiolta testiin kahdet erilaiset kuulokkeet. Itselleni  tulivat Sudion Tolv in-ear -kuulokkeet ja tyttärelle hieman helppokäyttöisemmät Regent II kuulokkeet. Minulla oli ensin vähän ennakkoluuloja noista in-ear kuulokkeista, että mitenköhän ne pysyvät korvissa menossa mukana, mutta se huoli osoittautua turhaksi. Kuulokkeet ovat pysyneet hyvin korvissa ja paketin mukana tulee erikokoisia korvatutteja, niin sieltä löytyy varmasti omalle korvalle sopivat.  

Pienet ja sirot Tolv kuulokkeet ovat vähän kuin korut ja ovat pakattu kauniiseen rasiaan, jossa ne myös latautuvat eli ovat täysin langattomat. Rasiassa on magneetti, joka nappaa kuulokkeet paikoilleen ja kumpikin kuuloke on merkitty L (left) ja R (right) –merkinnällä, joten löytyvät myös oikeaan korvaan. Kyseisessä rasiassa kuulokkeita pystyy lataamaan useamman kerran, vaikka se ei olisi yhdistettynä verkkovirtaan eli ihan joka kerta ei tarvitse olla niitä liittämässä verkkovirtaan, joka on tietysti esim. matkoilla kätevää. Käyttöaikaa yhdellä latauskerralla on jopa 7 h, ennen kuin ne tarvitsee laittaa rasiaan latautumaan. Käyttöönotto on myös tosi helppoa ja onnistui jopa meidän lapsilta, tosin nykyäänhän tuo jälkipolvi taitaa olla useamman tekniikan osalta jo fiksumpia kuin itse, joten tuo ei kyllä yllättänyt itseäni yhtään. Kuulokkeet ovat käyttövalmiit, kun ne nostaa rasiasta pois ja luo Bluetooth yhteyden kuulokkeisiin, joten ei tarvita mitään ihmeellisiä toimenpiteitä, jotta olisivat käyttövalmiit. Ainoa mitä tarvitsee välillä tehdä, on laittaa ne latautumaan. Molemmissa kuulokkeissa on myös mikrofonit eli ne korvissa pystyy myös helposti keskustelemaan puhelimen välityksellä ja myös tarvittaessa vastamaan tai hylkäämään puhelun. 

Tovlin kuulokkeita löytyy tällä hetkellä neljässä eri värissä ja omani on tosiaan kuvista näkyvä valkoinen, jossa on kaunis vähän roosahtavan kuparin sävyyn vivahtava keskikohta. Kuulokkeet ovat myös tosi kevyet ja helppo napata mukaan säilytysrasiassa, jossa on myös ripustuslenkki. 

Tyttäreni täytti hiljattain 10 v ja hänen toiveena oli nimenomaan langattomat ja hyvänlaatuiset kuulokkeet ja hänen osalta päädyimme Regent II kuulokkeisiin, jotka ovat hieman helppokäyttöisemmät tuon ikäiselle lapselle, kuin korviin laitettavat in-ear -kuulokkeet, jotka vaativat vähän asettelua korviin. Regent II:n kuulokkeisiin saa myös hankittua vaihdettavia capseja, jos haluaa vähän customoida niitä. Meillä niihin vaihdettiin marmorikuvioiset capsit.


Tässä vielä vähän teknistä faktaa molemmista kuulokkeista:

 Tolv:

-    Graphene driver -tekonologia mahdollistaa parannellun äänen selkeyden
-  Ohjauspainike ja mikrofoni molemmissa kuulokkeissa, joka mahdollistaa musiikin ja puheluiden hallinnan
-  Toistoaika jopa 35 h 
-  Paino 4.5 grammaa per kuuloke
-  Langaton kantomatka 15 m
-  5 eri värivaihtoehtoa

Regent II: 

Vaihdettavat capsit mahdollistavat kustomoinnin
- Taitettava malli kuljettamisen helpottamiseksi
- Toistoaika jopa 24 h
- Melua eristävä ominaisuus
- Käyttö mahdollista niin aux-johdolla kuin Bluetooth yhteydellä
- Paino 185 grammaa
- Langaton kantomatka 10 m 

Molemmat kuulokkeet ovat yhteensopivia sekä Androidin että IOS:n kanssa.

Ollaan kyllä oltu todella tyytyväisiä näiden kuulokkeiden äänentoistoon ja ovat kyllä niin eri luokkaa mitä meillä on aiemmin ollut halvoissa langallisissa kuulokkeissa. Lisäksi ovat myös kauniita designiltaan. Ero on tosiaan kuin yöllä ja päivällä ja luonnolliset lapset eivät enää huoli vanhoja kuulokkeita ollenkaan, nyt kun ovat päässeet kokeilemaan näitä parempilaatuisia, joiden käyttö on suorastaan nautinto. Mutta onhan se itsekin kiva todeta, että mitä se musiikkielämys voi olla hyvän laatuisten kuulokkeiden kautta kuunneltuna. Ehdottomasti otan nämä korviini salitreeneihin. Enää ei tarvitse kuunnella käymäni salin yleistä heviä, joka siellä soi kaiuttimista, vaan voin valita omat suosikkikappaleet siivittämään treenejä. Tosin saa nähdä kuinka kauan saan pitää nämä Tolvin hienot kuulokkeet itselläni, kun ovat jo monesti eksyneet pojan matkaan kouluun mukaan. Tässähän täytyy ruveta pitämään jo puoliaan.

Ja sitten teille ihanille lukijoilleni vielä alennuskoodi kaikkiin Sudio kuulokkeisiin. Saat koodilla Krista -15 % alennuksen kaikista Sudion kuulokkeista. Joulukin on jo tuloillaan, joten kannattaa laittaa tuo korvan taakse muistiin. Kaikkiin tilauksiin lisätään tällä hetkellä ilmainen passikotelo mukaan. Sudion sivustolle pääset tästä.
1 kommentti:

  1. Onnea! Omistan Sudion kuulokkeet! Ja olen todella tyytyväinen. Musiikinlaatu on loistava. Hyvä hinta-/laatusuhde! 🙏🏼

    VastaaPoista