sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Guinot kasvohoidossa Linnan Salongissa Turussa

*yhteistyössä Linnan Salongin kanssa*


Minulla oli syyslomaviikolla oikea hemmottelen itseäni viikko. Suunnattiin nimittäin lasten kanssa Turkuun mummolaan äitini puurokattiloiden ääreen ja samalla tuli käytyä Turun suunnalla kampaajalla sekä kasvohoidossa Linnan Salongissa. Eipä ole tullutkaan varmaan pariin vuoteen käytyä missään tuollaisessa hemmottelussa, joten oli jo vihdoinkin aika. Samalle viikolle osui myös I love me -messut, jossa meni vielä yksi päivä, joten oli oikein kauneuteen keskittynyt syyslomaviikko.

Turkulainen Linnan Salonki on kokonaisvaltainen kauneushoitola, joka on erikoistunut mm. Guinotin kasvohoitoihin. Itse valitsin Guinotin Hydraderm Cellular Energy Superior hoidon, joka uudistaa ja kohottaa kasvonpiirteitä. Kyseisessä kahden tunnin hoitokokonaisuudessa yhdistyvät sekä Hydradermie Youth että Hydradermie Cellural Energy Lift -hoidot. Itse hoito tehdään Guinotin Hydraderm Cellural Energy -ihonhoitolaitteen avulla, joka tarjoaa vaihtoehdon kirurgin veitselle.

Niille, joille Guinot on vieras merkki, niin kysessä on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka kehitti ensimmäisenä maailmassa kasvojen hoitolaitteen vuonna 1965.  Samainen laite on hoidon perustana edelleenkin, vaikka toki on uudistunut ja kehittynyt ensimmäisestä versiostaan. 

Ennen hoidon aloitusta tehdään ns. kauneuskonsultaatio, jossa selvitetään yksilölliset tavoitteet ja näiden perusteella räätälöidään itse tehtävä hoito. Oma tavoitteeni oli saada lisää kosteutta iholleni sekä ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisy ja pehmentäminen.

Hoito aloitetaan ihon kunnon mukaisella alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iho kuoritaan kirkastavalla kuorinta-aineella, joka valmistaa ihon vastaanottamaan hoidossa imeytytettävät tehoaineet. Tämän jälkeen tulee ihon solutoimintaa aktivoiva dynaaminen ionisaatio, jossa ihoon imeytetään Guinotin laitteella kauneustavoitteiden mukainen geeliseerumi. Minulle laitettiin ensin kosteuttava geeliseerumi, joka imeytettiin ihoon laitteen avulla ja sen päälle vielä ihon uudistumista ja aineenvaihduntaa aktivoiva geeliseerumi, joka puolestaan silottaa ryppyjä ja juonteita. Valittavana on seitsemän erilaista geeliseerumia eri kauneustavoitteiden mukaisesti ja lisäksi silmänympärysiholle sekä kaulalle ja decolteen alueelle ovat omat hoitogeelit.

Geeliseerumien imeytysvaiheen jälkeen tulee kasvojen ja kaulan lymfanestekierron aktivointi laitteen avulla. Tämän jälkeen vielä vahvistetaan kasvojen ja kaulan lihaksia laitteen matalataajuusvirran avulla. Lihasstimulaatio kohottaa ja uudelleen muotoilee tehokkaasti kasvojen piirteitä. Tämä olikin erittäin jännä vaihe. Itse makaat vain hoitopedillä ja laite ns. jumppaa kasvojesi lihaksia ja se myös oikeasti tuntuu, mutta ei kuitenkaan suoranaisesti satu. Jokaisella on toki henkilökohtaisia herkempiä alueita kasvoissaan ja omani oli vasemman puolen otsa, johon jouduttiin laittamaan aika pienitehoinen ohjelma, koska tämän vaiheen ei ole kuitenkaan tarkoitus tehdä kipeää. Laitetta onneksi pystyy säätelemään eri ihoalueille eli herkemmille alueille tehoa voi tiputtaa. Tässä hoitovaiheessa käsiteltiin ensin toinen puoli ja verrattiin sitten käsittelemättömään kasvojen puoleen. Oli kyllä jännä huomata, että miten käsitellyn puolen kulmakarvatkin olivat kohonneet paljon ylemmäs, mitä käsittelemättömän puolen eli itse oikeasti näki heti lopputuloksen.

Näiden vaiheiden jälkeen imeytetään laitteen lämpöelektrodilla vielä happivoide, joka puolestaan edistää ihosolujen hapensaantia sekä aktivoi solujen toimintaa ja uudistumista. 

Laiteosuuksien jälkeen, kokonaisuuden ns. kruunaa vielä rentouttava hieronta kasvoille, kaulalla ja decolteen aluelle. Lopuksi vielä iholle levitetään kauneustavoitteiden mukainen hoitonaamio ja hoitovoiteet. 

Itse hoidon jälkeen käydään vielä läpi oma henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma, jossa katsotaan Guinotin valikoimasta sopivat tuotteet. Itsellenikin tulivat omat tuotteet vielä kotikäyttöön ja niistä on tulossa ihan oma postauksensa, kunhan ehdin vaan rauhassa testata niitä.

Linnan Salongista sai kyllä asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua. Hoidon jälkeen olo oli ihanan rentoutunut ja iho oli kauniin heleä. Ehdottomasti menen kyllä uudestaan. 

Hoitola sijaitsee lähellä Turun ydinkeskustaa, osoitteessa Linnankatu 37, jonne on helppo mennä. Hoitolaa vastapäätä on myös runsaasti parkkipaikkoja, joten autolla pääsee ihan viereen. 

Tässä vielä kuvia teille itse hoitolasta ja minkälainen itse hoitolaite oli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti