sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Viikkokuulumiset pressitilaisuuksien merkeissä


Näin sateisen helmikuun keskellä on ollut kiva saada vähän piristystä erilaisten pr-tilaisuuksien merkeissä. Tilaisuuksien tarjoilut ovat yleensä todella hyviä ja kiva nähdä myös blogikolleegoita ja vaihtaa kuulumisia. Lisäksi tietysti kuulee ja näkee uutuudet ensimmäisten joukossa. 

Parisen viikkoa sitten juhlittiin apteekkikosmetiikkamerkki Avenen 30 v synttäreitä Eteläranta 10:ssä Helsingin kattojen yllä. Sieltä kyllä avautuvat niin ihanat maiset ja aurinkokin helli silloin meitä. Ei ollut tyypillistä vesisadetta joka on tuntunut tänä talvena olevan enemmän sääntö kuin poikkeus.Viime viikon torstaina nautittiin after worksit jazzin ja 1970-luvun menun merkeissä ravintola Manalassa. Eipä olekaan tullut käytyä siellä varmaan 20 vuoteen, joten olikin kiva pistäytyä ja kiertää katsomassa tiloja. Ostrobotnian ravintolayhtiö Botta juhlistaa tänä vuonna 50-vuotis ravintolataivaltaan ja sen kunniaksi Manalassa tarjoillaan eri teemaisia menuja kuluvan vuoden aikana. Me startattiin 1970-luvun menun testauksella, joka on tarjolla 10.2-10.3.2020. Tämän jälkeen starttaakin sitten 80-luvun klassikot menu, joka on saatavilla 8.4.2020 asti.

Meidän 70-luvun menu aloitettiin katkarapucocktaililla ja maa-artisokkakeitolla. Pääruokana oli wieninleike ranskalaisilla. Jälkiruokana oli maitokiisseliä vadelmahillolla ja keksimuruilla. Lisäksi maisteltiin 80-luvun menusta jääkarpaloita kuuman kinuskin kera. Niin hyviä kyllä kaikki.

 
  


Itseäkin on tullut hemmoteltua Lempi Day Spassa Kalevankatu 17 B:ssä Helsingissä, jonne sain kutsun tutustumaan heidän hoitovalikoimaansa. Lempi Day Spassa hoidetaan asiakasta holistisesti räätälöiden hoidot kunkin tarpeen mukaan. Hoidoissa käytetään sertifioituja luonnokosmetiikan tuotteita ja maailmalla menestyneitä sekä pitkään kehitettyjä hoitokonsepteja. Iloiseksi yllätykseni hoitoni tehtiin Essen luonnonkosmetiikan tuotteilla joka on tunnettu nimenomaan korkealaatuisista, eläviä probiootteja sisältävistä tuotteistaan.

Itse valkkasin hemmotteluhoidokseni Lempi Organic Lumous kasvohoidon, joka on anti age -vaikutteinen. Lumous sopii erityisesti iholle, jossa näkyvät ikääntymisen merkit esim. pigmenttiläiskien ja juonteiden muodossa. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja kiinteyttävän Signature kasvohieronnan sekä pää- ja käsihieronnan.  Hoidon pituus on 90 min. Hoidon jälkeen olo olikin ihanan rentoutunut ja iho hyvinvoiva ja kuulas.

 

Kävin myös kuulemassa uudesta pHformulan Touch Therapy -hoitomuodosta, jolla on kasvojen ihoa parantavia ja palauttavia voimia. Erittäin mielenkiintoinen hoitomuoto ja luonnollinen kasvojenkohotus. Pääsen tutustumaan tähän lähemmin oman hoidon merkeissä, joten silloin siitä sitten enemmän tänne blogiinkin.

  

Keskiviikkona otettiin sitten jo pieni varaslähtö ystävänpäivän viettoon, kun testailtiin blogikolleegoiden kanssa ravintola Vennin All Day Brunchia. Kyseistä brunssia tarjoillaan siis nimensä mukaisesti koko päivän keittiön aukioloaikoina. Brunssi sisältää brunssilaudan, josta löytyy mm. lämmintä Comte-juustoleipää grillatun kesäkurpitsan ja piparjuurimajoneesin kera, Calabro -salamia, kylmäsavulohta sekä lohkoperunoita piri-pirimajoneesin kanssa. S-etukortilla brunssin saa 19.90 euron hintaan ja se sisältää alkuun myös kuohuvan sekä jälkkäri sekä kahvin tai teen.

Tilaisuudessa FabFlolarin Riia Koivisto opasti, että miten tehdä helposti näyttävä kukka-asetelma vaikka juurikin ystävänpäiväksi. Asetelman teko onnistuu helposti, kun taittelee astian pohjalle ensin kanaverkosta sopivan pallon, johon sitten kukat asetellaan.


 Näiden tilaisuuksien siivittämänä onkin kiva hypätä rentoon hiintolomaviikon viettoon ja latailla akkuja, vaikka siitä lumesta ei ole tietoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti