sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Guinot´n lift hoidossa Linnan Salongissa

*yhteistyössä Linnan Salongin kanssa*


Kävin hemmottelemassa itseäni Linnan Salongissa Guinot´n kasvoja liftaavassa hoidossa. Tässä iässä kaikki liftaukset ovat jo tervetulleita, kun tuo maan vetovoima tuntuu vetävän niin hirmuisesti alaspäin, niin yritettään taistella vähän sitä vastaan ylöspäin.

Guinot´n Hydradermie Lift -hoidon tarkoituksena on kohottaa ja uudelleenmuotoilla tehokkaasti kasvojen piirteitä. Hoidon napakoitava vaikutus perustuu Hydraderm -laitteella tehtävän kasvojen lihasten vahvistamiseen lihaksia jumppaamalla. Hoidon voidaan sanoa olen ns. kasvojen kuntosalitreeni ja miten helpolla. Itse saat vain rentoutua hoitotuolissa ja laite hoitaa jumppaamisen puolestasi. Vitsit, tuollaisen kun saisi vielä muuhunkin jumppaamiseen.

Guinot´n Hydraderm -laitteen toiminta perustuu matalataajuusvirtaan, joka stimuloi lihaksia. Laite supistaa lihaksia, joka aikaansaa niiden vahvistumisen. Laitteella tehtävä lihasstimulaatio on periaatteessa kivuton toimenpide, mutta se tuntuu aika jännältä, kun lihas vääntelehtii. Laitteen tehoa pystyy sääntelmään ja esim. itselläni vasemman puolen otsa oli tosi herkkä ja jouduttiin laittamaan sille aika matalat tehot, kun taas kaula kestää paljon tujumpaa tehoa.

Tämä hoitomuoto sopii periaatteessa kaikille, ketkä haluavat vähän liftausta kasvoilleen. Hoitoa ei kuitenkaan tehdä raskaana oleville eikä epilepsiasta kärsiville. Myöskin sydämen tahdistin, tulehdukset hoitoalueella tai syöpä, ovat hoidon esteenä.

Varsinainen lift hoito kestää vain 1/2 h ja se pitää sisällään alkupuhdistuksen, lymfan avaukset Hydraderm -laitteella, jolloin aktivoidaan lymfanestekiertoa ja poistetaan kudoksesta kuona-aineita. Tämän jälkeen laitteella tehdään lihasstimulaatio, jonka vaikutukset näkyvät heti. Toisen puolen käsittelyn jälkeen puoliero onkin helposti nähtävissä. Esim. käsitellyn puolen kulmakarva on noussut toista korkeammalle. Hoidon jälkeen levitetään vielä ihon mukaiset hoitovoiteet. Hoidosta voi ottaa myös tunnin kestävän hoidon, jolloin siihen sisältyvät myös kuorinta, hieronta ja naamio.

Yhdelläkin hoitokerralla saavutetaan jo tuloksia, mutta mikäli haluaa pysyvämpiä tuloksia, niin suosituksena on 6-10 kerran hoitosarja 1-2 krt/viikossa. Kun toivotut hoitotulokset on saavutettu, niin ylläpidoksi riittää n. kerta kuukaudessa tehtävä hoito. Hoitokokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti hoidettavien toiveiden ja kauneustavoitteiden mukaisesti. 

Itse otin joululomalla kolmen kerran hoitosarjan, jolla oli jo jonkun verran näkyviä vaikutuksia. Nyt hiihtolomalla otin parin kerran boostin. Ehkäpä kesällä voikin ottaa sitten pidemmän hoitokertasarjan, kun on Turun suunnalla lomailemassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti