lauantai 7. maaliskuuta 2020

Kaverisynttärit 6-vuotiaalle


Täällä on onnellinen  6 -vuotias pikkumies synttärihumujensa jäljiltä. Ollaan nyt juhlittu oikein urakalla pikkuisen synttäreitä. Hiihtolomalla otettiin ensimmäinen kattaus Turussa mummolassa sukulaisten kesken ja sitten vielä kotona kummien kera ja nyt oli vielä vuorossa kaverisynttärit, jotka tuntuvat olevan ne kaikkein tärkeimmät. Tänään kello kyllä eteni hirmuisen hitaasti, kun synttäreitä odotettiin niin kovasti ja sankari kyseli kelloa suurinpiirtein 5 minuutin välein ihan rasittavuuteen asti, kun ei millään malttanut odottaa, että vieraat tulisivat.

 Kaverisynttäreille ei onneksi tarvitse väsätä mitään kovin kummoista kakkua, kun se ei oikein uppoa lapsiin, vaan parempi mennä helpoimman kautta ja ostaa valmisherkkuja ja tarjota kakun tilalla jätskiä tilpehöörien kera. Näin mentiin tälläkin kertaa. Aikuissynttäreille tykkään leipoa kaikki itse, mutta kaverisynttäreillä ollaan yleensä menty vähän helpomman kautta. Aikuissynttäreillä olikin tarjolla mokkapalakakkua, joka on nykyään meidän luottokakku. Oman ohjeeni näet täältä klik.

Tällä kertaa ei kutsuttu koko tarharyhmää synttäreille, vaan valkattiin parhaimmat kaverit ja näin mahduttiin kerrankin kaikki ruokapöydän ääreen. Yleensä meillä on ollut niin paljon kavereita juhlimassa, että herkut on pitänyt kattaa eri pöydälle ja ottaa vielä olkkarin pöytäkin käyttöön. Vaikka juhlijoita ei nyt ollutkaan niin paljon kuin yleensä, niin kyllä sitä ääntä ja vauhtia silti riitti.

Näihin kuviin ja tunnelmiin aurinkoista viikonlopun jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti