sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Blogin 9 v synttärit ja arvonta


Blogini on päässyt jo kiitettävään 9 vuoden ikään ja sen kunniaksi laitetaan blogin instagramissa @kristallinhohtoa arvonta käyntiin. Palkintona ihania Body Shopin ja Essencen kosmetiikkatuotteita, joten käypä kipin kapin osallistumassa. Arvonta käynnissä vain siellä instagramin puolella.

Eipä sitä olisi uskonut silloin 9 vuotta sitten, että tässä vielä oltaisiin ja naputeltaisiin tätä samaa blogia ja yleensäkin, että olisin aloittanut bloggauksen. Silloin 9 vuotta sitten aloittaessani tämän blogin kirjoittamisen, niin blogeja oli toki jo aika paljon, mutta niissä oli vielä uutuuden viehätystä. Itselleni tästä blogin pitämisestä tuli myös vähän niin kuin päiväkirja, josta onkin kiva tarkistaa, että mitäs kunakin vuonna tuli tehtyä ja tämä on myös erinomainen alusta tallettaa omat lempireseptit, jotka voi samalla jakaa muillekin.

Toki postaustahti on huomattavasti hidastunut alkuvuosien tahdista, jolloin parhaimmillaan vuodessa oli yli 270 postausta. Toisaalta mammalomalla sitä aikaa oli silloin vähän enemmän kuin näin työssäkäyvänä kolmen lapsen yh-äitinä ja ruuhkavuodet painavat päälle, mutta täällä sitä vielä kuitenkin ollaan ja ei oteta stressiä siitä missä tahdissa näitä postauksia tänne tulee. Pääasia että jutut pysyvät postiivisina ja mieli virkeänä.

Blogini on kokenut myös yhden harppauksen eteenpäin ja hankin vihdoin ja viimein oman domainin. Zoner verkkotunnusvälittäjän ottaessa yhteyttä, päätin vihdoinkin ruveta tuumasta toimeen. Nyt ei enää tarvitse naputella blogspot.com –liitettä, vaan nyt jatkossa pääsee suoraan kristallinhohtoa.fi –osoitteesta tänne sivustolle. Jotenkin olen aiemmin arastellut tuon oman domainin hankintaa, kun ajattelin, että ei tällainen poropeukalo osaa kuitenkaan laittaa uudelleen ohjauksia tänne blogin puolelle, mutta Zonerilta sai hyvin kattavat ohjeet sen tekoon ja jopa minä onnistuin siinä ja ei loppujen lopuksi ollut edes vaikeaa. 


Kävin MTV3:n Kotoisa –ohjelman uuden kauden lanseeraustilaisuudessa ja siellä oli pieni työpaja, jossa sai istuttaa oman kukkaistutuksen. Eipä ole ennen tullutkaan laitettua kukkia tällaisiin pussukoihin ja niistä tuli loppujen lopuksi kivat. Aion kyllä ehdottomasti uusiokäyttää noita. Kuolleet kukat vaan veks ja uudet tilalle, kun pohjalla on jo lekasoraakin valmiina


Mukavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kukkaistutukset näyttävät tosi kauniilta noissa pussukoissa! Niistä tuli mieleeni, että minulla oli vuosia sitten tapana aina silloin tällöin virkata vastaavanlainen pussukka, jos kaipasin sellaista johonkin muistamiseen tai lahjaan. Taidanpa etsiä virkkuukoukun ja sopivaa lankaa, ja kokeilla, vieläkö onnistun pussin tekemään. Sitä kun voisi käyttää tuossakin tarkoituksessa :)
    Aurinkoa ja hyvää mieltä viikkoosi!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat kukat ja kuvat :) - huomenna täytyy kyllä sunnuntain kunniaksi käydä ostamassa kukkasia. Jotenkin äsken ulkona tuntui siltä, kun kevät olisi pikkuhiljaa hiipimässä tänne päin. Eiköhän tässä vielä saada talveakin viettää, mutta pahimmasta ollaan jo selvitty :)

    VastaaPoista