maanantai 27. tammikuuta 2020

Gant Home kevät/kesä 2020 
Kevät ja kesä lähenevät jo kovaa vauhtia ja monet brändit ovatkin jo julkistaneet tulevan mallistonsa. Itse pääsin kurkkaamaan lempimerkkini, GANT Homen kevään ja kesän 2020 mallistoon pressitilaisuuden merkeissä. Tulevan kesän ja kevään malliston myötä luvassa on ranskalaista kukkaisromantiikkaa yhdistettynä Amerikan itärannikon klassiseen ja ajattomaan tyyliin.

GANT Homen kevään ja kesän mallisto koostuu kolmesta eri teemasta: klassinen ja ajaton American memories, kukkateemainen Americans in Paris sekä Ranskan Rivieraa ja Välimerta henkivä Americans on the Riviera.

American memories tuotteet henkivät Itärannikon klassista tyyliä, jonka värisävyt ovat saaneet inspiraationsa merestä. Kuoseina ovat mm. klassinen paisley, reunukset ja raidat.

Americans in Paris on puolestaan vähän romanttisempi mallisto, joka on saanut inspiraationsa ranskalaisilta kukkatoreilta ja Pariisin hotelleista. Kuulostaapa muuten ihanalta kuvaukselta. Kukkateemaisen malliston väripaletti sisältää punaisen ja pinkin pionin sävyjä, yhdistettynä siniseen ja beigeen.

Kevään ja kesän malliston kolmas teema, Americans on the Riviera juontaa juurensa Ranskan Rivieran laaksojen ja rinteiden maalaiskartanoihin sekä kimaltelevaan Välimereen, jotka kylpevät kultaisessa auringonvalossa. Tuonne kun pääsisikin ihan livenä ihastelemaan noita. Malliston värisävyinä korostuvat pehmeät ja aurinkoiset pastellinsävyt sekä beige, ruskeanpunainen ja hillitynsävyinen vihreä.
 
Uusi mallisto on kaupoissa tammi/helmikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti