keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Kohti uutta iloista 2020-lukua


Hyvää uutta vuotta! Joulusta on selvitty ja uusi vuosi edessä. Onpa ollut kiva vain olla ja nauttia kiireettomästä olosta perheen kesken ja ladata akkuja. Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava joululoma ja joulustressikin on jo helpottanut.

Mitään uuden vuoden lupauksia ei nyttenkään ole tullut tehtyä, vaikka niitä nyt olisi vaikka iso liuta. Pitäisi syödä terveellisemmiin, pudottaa muutama kilo, liikkua ja nukkua enemmän ja nauttia ihan vain oloilusta, kun on aina niin hirmuinen kiire ja monta rautaa aina tulessa, mutta eipä oteta niistäkään stressiä.  

Sen lupauksen kuitenkin voin tehdä, että tämä blogini jatkaa vielä päivittymistä tänäkin vuonna, vaikka tämä kolmen lapsen yksinhuoltaja äitinä oleminen onkin erittäin hetkistä ja aikaa ei tahdo oikein riittää tänne blogiin saakka. Mutta tämä blogi on kuitenkin kasvanut lasten myötä ja tullut myös rakkaaksi, joten ihan vielä en ole valmis siitä luopumaan. Postaustahti ei ole sellainen mitä alkualkoina, jolloin tuli postattua useita kertoja viikossa. Nyt mennään hissukseen eteenpäin eikä oteta stressiä postaustahdista. Kirjoitellaan kun siltä tuntuu ja aikaa on. Asiaa kyllä olisi vaikka miten, mutta kun päivään kun ei saa lisää tunteja, vaikka mitä tekisi. 

Kiitos kaikille matkassa kulkeneille ja uusille tuttavuuksille. Jatketaan iloisin mielin uudelle 2020-luvulle.


1 kommentti:

  1. Onpa upea hotelli,nyttiedän että tuonne menisin jos on mahdollisuus, olen asunut 46v.turussa, ehkä olen tuon ulkoa nähnyt,mutta kukaan ei arvaa mikä komistus on sisällä.

    VastaaPoista