lauantai 18. tammikuuta 2020

Onko tässä meidän tulevaisuus?


Sateiset lauantain terveiset. On kyllä aivan uskomaton talvi ja tammikuu, kun ei sitten millään päästä nollan alapuolelle ja tälläkin viikolla huideltiin 7-6 asteen lämpötiloissa. Lumesta ei ole tietenkään tietoakaan. Vaikka en ole mikään talvi-ihminen, niin kyllä se lumi vaan tuo kivasti valoisuutta ja vähän mielen piristystä. Onkohan tämä meidän tulevaisuutta ja ollaan todellakin kovaa vauhtia menossa kohti Keski-Euroopan ilmastoa. 

Luontokin on tällä hetkellä ihan sekaisin ja menossa kevättä kohden, vaikka talvi ei ole edes alkanutkaan. Pajunkissat ovat jo ilmaantuneet ja moni golfkenttäkin avasi kenttänsä keskellä tammikuuta. Saas nähdä hypätäänkö tänä vuonna suoraan kevääseen ja skipataan koko talvi. 

Nämä kuvat tuli napsittua jo monta viikkoa sitten kun joulukoristeet tuli laitettua pois ja jätin vähän vielä tuollaista talvisempaa lookia esille. Ihanaa kun saa tulppaaneja kotiin piristämään tätä harmaa ja todella vetistä tammikuuta.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!


 

2 kommenttia:

  1. Suomem kaunein koti teillä. Uutisissa näytettiin jostain,olikohan se ruotsissa että kirsikkapuut jo kukkivat siellä.Tänään haravoidessani pihaa lauloi talitintti jo titityytä, ja huomasin mansikan terälehtienkin nousseen,en ollut uskoa korviani, lisäksi aurinko lämmitti keväisesti, joten olen unohtanut jo talven,nyt vain ajattelen lähestyvää kesää, sillä keväthän nyt on mielestäni.positiivinen asenne auttaa paljon jos pimeys ahdistaa.

    VastaaPoista