sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Vuoden 2019 suosituimmat postaukset

Näin vuoden vaihtuessa monessa blogissa onkin nyt tehty katsaus viime vuoden suosituimpiin postauksiin, joten minäkin päätin ryhtyä samaan urakkaan ja kaivella oman blogini tilastot. En ollut itse edes aiemmin vilkaissut, että mitkä ovat olleet viime vuoden luetuimmat postaukset, joten olikin mielenkiintoista katsoa, että minkälainen kärkinelikko sieltä paljastui. Voittaja tulikin vähän yllätyksenä. 

1. Helppo kulhohakku

Voittajaksi tuli tämä kesäinen postaus mökiltämme, jossa olin tehnyt helpon mansikkaisen kulhokakun. Tätä kesäistä herkkua tuleekin tehtyä nimenomaan mökillä useita kertoaja kesässä ja sopii erinomaisesti mökkiherkuksi tai esim. piknikille mukaan. Kyseisen postauksen ja ohjeen näet täältä klik.2. Kalkkimaalilla maalattu seinä

Toisen tilan vei tämä makuuhuoneeni muutos, jossa olin maalannut kalkkimaalilla uuden kuvioseinän. Itse olisin veikannut tätä voittajaksi, mutta tämä hävisi täpärästi kulhokakulle.Kyseisen postauksen näet täältä klik. Tämä postauksen tiimoilta Meillä kotona -sivusto otti myös yhteyttä ja pyysivät juttua heidän sivustolleen. Siitä tulikin ihan kiva juttu ja sen jutun näet puolestaan täältä klik.
3. Juhannusterveiset

Kolmannen sijan vei juhannusterveiset, jossa oli helppo mökkikakun ohje. Kakku on siitä kiva, että sen voi tehdä ihan mökkiolosuhteissa ja valmistuu ilman uunia. Itselleni tämä oli vähän yllätys, mutta näköjään mökkijutut ja helpot leivonnaiset kiinnostavat. Postaus ja ohje löytyvät täältä klik.4. Whamisa - etelä-korealaista luonnonkosmetiikkaa

Neljännen sijan vei tämä luonnonkosmetiikan postaus, jossa kerron etelä-korealaisesta Whamisa kosmetiikkasarjasta. Postauksen Whamistasta näet täältä klik.


Blogi jatkaa samoilla linjoilla tänäkin vuonna ja täällä tullaan jatkossakin näkemään leivontaohjeita, kuten sisustusjuttuja ja paljon myös kosmetikkaa. Jos sinulla on jonkinlaisia erityistoiveita postausten suhteen, niin toiveita saa aina esittää.

Nyt joulukoristeiden siivoukseen loppiaisen tieltä!

1 kommentti: