tiistai 30. kesäkuuta 2020

Poster Storen julistetauluilla sisustamista ja arvonta

*Yhteistyössä Posterstoren kanssa*


Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi vähän kohentaa meidän seiniä uusilla tauluilla ja Poster Storen yhteydenotto tulikin oikein sopivaan rakoon. Sain valkata meille sopivat julisteet ja niihin kuhunkin huoneeseen sopivat kehykset. 


Poster Storesta löytyy erityisesti skandinaavisen sisustuksen sopivia julistetauluja ja valikoima onkin erittäin laaja. Itselläni meni aikamoinen tovi kun kävin ne läpi ja olipas muuten valinnanvaikeuttakin, kun oli niin monta hyvää vaihtoehtoa. Sopivan julisteen löytyessä piti sitten vielä miettiä sopiva koko ja niihin sopivat kehykset. Poster Storella on myös passepartouteja valikoimassa ja valitsinkin myös niitä muutamaan tauluuni. Poster Storen valikoimaa voi toki käydä myös aihealueittain esim. mustavalkoiset, eläinaiheiset, lastenhuone jne, jollei halua kaikkia julisteita käydä läpi.

Meille tulevat julisteet ovat aika hempeän romanttisia. Mihinkäs sitä omasta mieltymyksestään pääsee. Omaan makuuhuoneeseni tuli kaksi isoa (50x70 cm) Magnolia taulua, jotka sopivat täydellisesti kalkkimaalilla maalaamani tehosteseinän kanssa ja makuuhuoneen seesteiseen värimaailmaan.  

Tytön huoneeseen tulikin monta uutta taulua. Pari niistä on vielä laittamatta seinälle asti, kun isäni ei ole ehtinyt käydä meillä poran kera, jotta saataisiin koukut niille. Parempi olla itse jättää tuo poraaminen vähän enemmän ammattilaiselle tai voipi olla, että meidän seinässä olisi aikamoiset reiät minun poraamisen seurauksena. Makuuhuoneessani on onneksi taulukisko, joten siihen on helppo laittaa uusia tauluja eri kohtiin ja eri korkeuksiin. Ei tarvitse porata joka kerta uutta koukkua seinään.

Mikäli innostut myös näistä julistetauluista ja edullisesta tavasta sisustaa, niin koodilla kristallinhohtoa30 saat 30 % alennuksen Poster Storen julisteista (poislukien Selection -valikoima). Alennus on voimassa 31.7.2020 asti ja voimassa tuotteiden normaalihinnoista. Toimitus tulee Ruotsista muutamassa päivässä ja kaikki yli 39 euron tilaukset tulevat ilman postikuluja.

Ja tänään starttaa myös kristallinhohtoa instagramin puolella 50 euron lahjakortin arvonta Poster Storen verkkokauppaan. Käyhän kipin kapin osallistumassa. Instan puolelle pääset suoraan tästä.

Tytön huone ilme muuttui heti uusien taulujen myötä. Tänne valikoin kultaiset kehykset ja vaaleanpunaiseen teemaan sopivat julisteet. Seinälle ovat päätyneet myös vanhat kovakärkiset lapsuuteni balettiharrastuksesta. Hauskaa, kun oma tytär on omassa baletissaan nyt tuossa vaiheessa, että on siirrytty kovakärkisiin. 

Näiden sängyn päällä olevien julistekollaasien paikka ehkä vielä vähän muuttuu, kun saadaan isäni porailemaan niitä koukkuja seinälle. Nyt virittelin nuo taulut vanhoihih kohtiin silkkinauhoilla, mutta toimiihan se noinkin.


Pienimmän pojan huoneeseen valkkautui tämä hauska kirahvi julistetaulu valkoisilla kehyksillä. Tällä on jotenkin niin veikeä ilme, että ei voi kuin tulla hyvällä tulelle, kun sitä katsoo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti