sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Tehokasta ihonhoitoa sisältäpäin - Oslo Skin Lab The Solution kollageeni + alekoodi

Kristallinhohtoa Oslo Skin Lab kollageeni kokemuksia

* Yhteistyössä Oslo Skin Lab *

Vaikka ikääntyminen ja sen tuomat muutokset kuuluvat normaaliin elämän kiertokulkuun ja jokainen meistä vanhenee, niin en voi kiistää etteikö ihon vanheminen tunnu kurjalta. Mm. elimistön kollageenin tuotanto alkaa hiipumaan jo 30 ikävuoden korvilla ja mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän sen tuotanto hiipuu. Kollageenin väheminen puolestaan aiheuttaa juonteita ja ihon veltostumista. 

Itse päätin nyt ryhtyä taistelemaan ikääntymistä vastaan ottamalla säännölliseen käyttöön Oslo Skin Lab -kollageenilisän, joka voi madaltaa juonteita ja silottaa ihoa. Toki terveelliset elämäntapat, joihin kuuluu mm. riittävä uni, liikunta, terveellinen ruoka sekä runsas veden juonti sekä oikeat ihonhoitorutiinit ovat myös tärkeitä ikääntymisen merkkien hidastamisprosessissa. Toki kollageeni ei ole mikään poppakonsti ikuiseen nuoruuteen, mutta sillä on tutkitusti ollut positiivia vaikutuksia ihon kuntoon. 

Kollageeni teho ei näy heti yhdessä yössä eikä toisessakaan, vaan vaaditaan pidempiaikaista sitoutumista. Itse olen käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution -kollageenia nyt nelisen viikkoa ja jatkan toki ehdottomasti sen käyttöä. Itse olen huomannut jo positiivisia vaikutuksia ihon kunnossa ja malttamattomana odotan jo pidempiaikaisia tuloksia. 

Miten kollageeni vaikuttaa?


Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäinen kollageenilisä auttaa vähentämään juonteiden syvyyttä keskimäärin 20 % 6-8 viikon käytössä. Tutkimuksissa on ilmennyt myös ihon epätasaisuuksien vähenemistä.

Miten valita oikea kollageeni?


Markkinoillahan on erilaisia kollageeniavalmisteita pilvin pimein, joten miten sitä sitten osaa valita oikean? 

Tärkein valintakriteeri on tietysti tuotteen toimivuus ja siitä saadut positiiviset palautteet ja ihan kliinistet tutkimustulokset, joista voit lukea tarkemmin Oslo Skin Labin -nettisivuilta, jossa ilmenee mm. tutkimusdataa ihon kimmoisuuden ja ryppyjen madaltumisen suhteen. The Solution kollageenilisän päiväannos sisältää 2,5 g hydrolysoitua Verisol -kollageenijauhetta. Nimenomaan hydrolysoidun kollageenin eli tiettyyn peptidimuotoon pilkotun kollageenin, ryppyjä madaltava ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. 

Oslo Skin Labin The Solution -kollageeni on pakattu käteviin annospusseihin, jotka on helppo napata mukaan. Annospusseissa oleva jauhe sisältää vain yhtä aineosaa, joka on peptideiksi pilkottua tyypin 1 hydrolysoitua kollageeni. Kollageenin rakenne on hyvin samantantyyppinen kuin mitä kehossamme on luonnostaan. Tuotteeseen ei ole lisätty mitään lisä- tai täyteaineita eikä synteettisiä liuottimia.

Toinen merkittävä valintakriteeri itselläni on myös tuotteen maku. Olen joskus kokeillut muutamia eri kollageenivalmisteita ja sanotaanko suoraan että muutamat niistä olivat niin kauhean makuisia, että en kertakaikkiaan pystynyt käyttämään niitä, joten itselleni tuotteen toimivuuden lisäksi valintaan vaikuttaa todella paljon myös tuotteen maku. Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagenille iso plussa juurikin sen neutraalista mausta tai siis siinä ei ole oikeastaan mitään makua eikä todellakaan tarvitse irvistellä sitä juodessa. 

Kolmas vaikuttava seikka valintaani on ollut The Solution kollageenin helppokäyttöisyys. Tuotteen saa kuukausittain näppärästi kotiin kannettuna ja pakkauksessa on 28 erillispakattua päiväannosta. 1 annospussi sekoitetaan nesteeseen ja nautitaan. Tilauksen voi irtisanoa myös koska tahansa.

Alekoodi


Mikäli innostut kokeilemaan tuotetta, niin kannattaa tarttua nyt hyvään tarjoukseen. Tarjoukseen pääset tästä klik.

Ryhtyessäsi Oslo Skin Labin asiakkaaksi, saat ensimmäisen pakkauksen 60 % alennuksella 22,80 € (tarjouksen voi hyödyntää vain kerran 12 kk ajalla)

Jäsenenä saat jatkossa pakkauksen 30 % alennuksella (39,80 €) sisältäen postikulut. Pakkaus sisältää 28 annosta ja se lähetetään joka 4. viikko. Tilaus on irtisanottavissa koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

Alennuskoodi KRISTALLINHOHTOA

Kauneus lähtee sisältäpäin, myös ihon kohdalla!

Kristallinhohtoa Oslo Skin Lab kollageeni kokemuksia
Kristallinhohtoa Oslo Skin Lab kollageeni kokemuksia
Kristallinhohtoa Oslo Skin Lab kollageeni kokemuksia
Kristallinhohtoa Oslo Skin Lab kollageeni kokemuksia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti