maanantai 14. marraskuuta 2011

Blogi hiljenee...

...mutta vain vähäksi aikaa. Meidän perhe suuntaa nimittäin lomalle pariksi viikoksi Jenkkeihin. Taitaa olla kahdeksas kerta nyt 2000 -luvulla kun sinne suunnataan, joten aika tuttua touhua jo ja jotenkin sinne vaan aina tahtoo takaisin. Ollaan nyt viime vuosina käyty siellä kerran pari vuodessa ja vielä ei olla ainakaan kyllästytty. Onhan se sen verran iso maa kuitenkin.


Vähän kyllä pelottaa, että mitä reissusta tulee noiden kahden pienen naperon kanssa kun on pitkä lento ja eivät oikein suostu istumaan kovinkaan kauaa paikoillaan. Käy jo nyt sääliksi niitä ihmisiä, jotka joutuvat meidän kanssa samalle lennolle :) Lisäksi pikkuneiti on vielä hieman kipeä, joten tässä vielä arvotaan, että uskaltaako hän lähteä mukaan vai meneekö mummolaan hoitoon. Vähän kyllä harmittaa jos näin käy.

Tässä vähän meidän matkasuunnitelmaa:
Ensin lento San Fransiscoon, josta jatketaan heti matkaa Los Angelesiin. Siellä päivä Disneylandissa ja seuraavana päivänä matka jatkuu jo kohti Legolandia San Diegon lähettyville. Kyseinen Legoland ei  kuulemma vedä ihan vertoja Tanskan Legolandille, mutta käydään nyt kuitenkin katsastamassa paikat kun kerran lähettyvillä ollaan..


Nämä kuvat viime vuoden reissulta
Legolandin jälkeen ajetaan Arizonan osavaltioon Phoenixiin ja Scottsdaleen, josta meille on vuokrattu talo viikoksi Jenkeissä asustelevan ystäväperheen kanssa. Tässä muutama kuva meidän vuokrakämpästä. Kuvissa näyttää ainakin ihan viihtyisältä.

Arizonan puolelta sitten taas ajo takaisin Losiin juuri sopivasti Thanksgiving dayksi ja Black Fridayksi. Sain meidän perheen shoppailufriikkinä nyt tahtoni läpi, että hotellimme on sijoitettu mahdollisimman lähelle outlettejä juuri Black Fridayksi, jolloin kaupat aukeavat joko klo 12 ja klo 4 välillä yöllä. Kyseinen päivä on Jenkkien ruuhkaisin ostospäivä ja alennusmyynnit alkavat juuri silloin. Ihmiset jonottavat silloin kauppoihin meikäläinen mukaanlukien ja tiet ovat tukossa autoista. Parhaat tarjoukset alkavat juuri nimittäin yöllä, joten yöshoppailua siis tiedossa meikäläiselle. Arvatkaa vaan, että olenko jo ehtinyt parissa viikossa täyttämään matkalaukut pullolleen ja sitten vasta loppumatkasta alkaa nuo alet?Ehkä täytyy yrittää jotenkin hillitä tuota shoppailua ennen tuota Black Fridaytä. Losissa ollaan sitten pari yötä kunnes lähdetään ajamaan takaisin Friscoon, josta lento kotiin. Friscossa ollaan vain yksi yö, joka ei sinänsä haittaa kun oltiin siellä juuri vuosi sitten ja paikat tuoreessa muistissa vielä. Tällainen plääni siis meillä tiedossa.

Kuullaan sitten taas parin viikon päästä!

Jos ennätän, niin laitan ajastetulla toiminnolla tulemaan jonkun postauksen, mutta jollei niitä näy niin tämä blodi taas jotenkin sössi senkin :)

Niin ja muistutus vielä blogissani olevasta arvonnasta, joka on käynnissä 30.11.2011 asti. Arvontaan pääset mm. klikkaamalla tuota oikealla yläreunassa olevaa arvonta kuvaketta.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa! Kuulostaa huipulta *ihan hieman vain olen vihreänä* :-D

  VastaaPoista
 2. Vau, ihan mahtavaa! Jään innolla odotteleen matkakertomuksia! Ihanaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet matkasi suunnitellut :) Terv. Losissa puolitoista vuotta perheensä kanssa asunut mamma, Cyper Mondayta täältä Suomesta käsin odotellessa... :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mahtavalta reissulta! Täällä myös vihreänä kateudesta, edellisestä Jenkkireissusta on vierähtänyt liikaa aikaa. Innolla odottelen matkakertomusta ja kuvia!

  VastaaPoista