perjantai 11. marraskuuta 2011

Juhlien valmisteluja

Huh huh mikä viikko takana. Ensin pikkumies kipeenä alkuviikon mm. oksennustaudissa ja sitten vuorostaan pikkuneiti eli nukkumisesta ei ole tullut koko viikolla oikein mitään. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä ei  nukuttu silmäystäkään kun pikkuneiti itki koko yön ja halusi olla lähellä koko ajan. Torstai aamulla sitten lekuriin, josta suoraan Jorviin päivystykseen ja ottivat sisään sairaalaan hengitysvaikeuksien takia. Kaiken kukkuraksi vielä eka neidin korvatulehdus, joka sopivasti juuri ennen kuin pitäisi lentää Jenkkeihin lomalle. Torstain ja pe yö vietinkin sitten sairaalan lattialla pikkuneidin vierellä.

Kaksi yötä peräkkäin ettei ole saanut nukuttua oikein silmäystäkään ja nyt tänään lauantaina tulee yli 40 vierasta meille synttäreilleni. On vähän zombie olo kyllä tällä hetkellä. Kävi kyllä jo mielessä synttäreideni lykkääminen, mutta kun lähdetään maanantaina kohti Jenkkilää, joten olisi sitten joutunut lykkäämään aika pitkälle juhlien pitämistä ja olin ehtinyt ostamaan suurimman osan ruoista jo valmiiksi ja eihän täällä ole sitten edes kukaan niitä syömässä pois kun lähdetään reissuun eikä oikein viitsisi laitta 40 hengen ruokamäärää roskiinkaan eli juhlat on nyt sitten vaikka emäntä onkin vähän pihalla :)

Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja leiponut sentään kolme kakkupohjaa jo pakkaseen valmiiksi, joten sain sitten aloittaa kakun koristelen perjantai iltasella kun kotiuduttiin sairaalasta. Mm. kuvissa näkyviä lohi- ja härkärieskarullia ja cocktailtikkuja väänsin iltasella valmiiksi.
Taitaa tuo sunnuntain isänpäivä jäädä nyt vähän vähemmälle huomiolle kun ei enää ole kertakaikkiaan paukkuja järkätä enää mitään ihmeellistä. Tekisi mieli vaan nukkua! Ehkä tuo iskä ymmärtää.

Kaiken tämän härdellin keskellä pitäis ehtiä pakatakin Jenkkilää varten vielä tavarat, käydä lekurissa vielä varmistamassa maanantaina pikkuneidin korvat, että uskaltaa lentää ja kaiken kukkuraksi mä vaan näpyttelen täällä netissä. No nyt suuntaan järkkäämään juhlia!Hyvää isien päivää kaikille! Toivottavasti saan nukkua pitkään sunnuntaiaamuna vaikka onkin isänpäivä :)

Sori vähän hyppivä selostus, mutta aika sekava olo tällä hetkellä ja ajatus ei oikein juokse yhtään....no mutta mitä muuta sitä voi olettaa blondilta joka ei ole nukkunut moneen päivään ;)

3 kommenttia:

 1. Huh, olet sä kyllä teräsmutsi!! Itse ihan loppu pieneen nahisteluun ja omaan sairasteluun...eipä mitään teidän härdellin rinnalla. Toivottavasti matka palkitsee kaiken.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut blondille ja ihanaa reissua teille!

  Toivotaan, että korvat ovat kunnossa ja taudit selätetty!

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää: Heh, olo ei kyllä oikein tunnu teräsmutsilta vaan enemmänkin jyrän alle jääneeltä ;) Toivottavasti tosiaan saa matkalla levättyä vähän.

  Nonna: kiitos onnitteluista. Toivotaan että lääkäri antaa huomenna pikkuneidille ns. puhtaat paperit ja lentoluvan.

  VastaaPoista