sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Juhlien jälkimaininkejaHuoh, tämä lohduton näky kohtasi aamulla alakerrassa kun sängyn pohjalta kapusi alakertaan. Kivaa oli juhlia synttäreitäni ja kiitokset kovasti kaikille vieraille. Nyt olis siivousurakka edessä ja pakkailut reissua varten.

Iskä sai aamupalabrunssinsa sänkyyn eilisistä juhlaruokien jämistä. Ei tarvinnut leipoa kakkuakaan kun jäi melkein puolet kakusta vielä syömättä. Lahjaksi iskä sai Gantin stars & stripes kravaatin.


Mukavaa isien päivää tänään kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvien juhlien jälkeen ei sotkukaan harmita :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun joku laittaa tänne lohduttavia sekamelskakuviakin :)

  VastaaPoista
 3. Joskus sitä miettii aamulla tuon näyn kohdatessaan, että aiku olis sillo yöllä jaksanu siivota, mutta harvoin niin tulee tehtyä. Näytää siltä, että on ollu mukavat juhlat :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut ja hyvää matkaa<3

  VastaaPoista
 5. Amalia: ihan muuten totta. Mites en tullutkaan tuota ajatelleeksi.

  Marita: joo meillä kyllä tuo sekamelska on enemmänkin yleisempää kuin siisteys. Pikkukaverit saa kyllä niin sekaisin paikat aina.

  Villa Brikyard: kyllä se aamulla kävikin mielessä, että vitsit kun olis jaksanut siivota eilen, mutta oli niin puhki että raahautui vaan sänkyyn. Nyt onneksi keittiö jo melkein siisti.

  Arja: kiitos. Itse h-hetki on ensi viikon ke 16.11 ja juhlitaan sitä sitten Jenkeissä Disneylandissa, joka oli toiveena synttäripäiväksi.

  VastaaPoista