keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Köyhän miehen Riviera Maison


...tai pitäiskös tässä tapauksessa sanoa, että köyhän naisen Riviera Maison?! Olin ihan oikeasti etsinyt tuollaista samanlaista Riviera Maisonin keittiörullatelinettä, mutta kun ei ollut itse Riviera Maisonin liikkeessäkään Manskulla ja tämä tuli vastaan, joka muistutti täsmälleen etsimääni telinettä, niin olihan se ostettava. Hintakin oli vielä 20 euroa vähemmän kuin RM:n telineen, niin kelpaahan tuo mulle. Saa tuhlattua säästöön jääneet rahat vaikka noihin törkyhintaisiin Hello Kitty talouspapereihin. Saahan sil hinnalla jopa neljä rullaa tuota törkyhintaista paperia :)8 kommenttia:

 1. No wau.
  Olisin itekin kelpuuttanut halppisversion, jos olis silloin ostomanian vallatessa sattunu jossain "pörssilässä" tulemaan vastaan ;)
  Mun oli tuo pakko saada sillon HETIJUSTNYT kun se kauppaan rantautu.

  Ja nyt tuossa viereen katellessa ja verratessa RM:n telinettä siun omaan, ei kyllä eroa ole kun hyvin pientä.

  Ylijäämä rahan olisin ehkä törsänny muuhun (heh, ei olis ollu ongelma mikään keksiä sijotuskohteita) mut onhan toi Hello Kitty aika söpis =)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Tosi kiva teline. Saanko udella mistä noin hienon löydön olet ostanut?

  t. Liisa

  VastaaPoista
 3. Hieno!

  Mukavaa keskiviikko iltaa<3

  VastaaPoista
 4. Voi mistä ostit, Cobellosta oli myös aito RM:n loppunut?

  VastaaPoista
 5. Onnenkyynel: Mä tiedän tuon tunteen, että saatava heti tai ei mitään. Kieltämättä tuo Hello Kitty talouspaperi ei ole kyllä paras mahdollinen sijoituskohde rahalle :)

  Marita: joo mulle passaa tuokin ja kun aitoakaan ei mistään löytynyt ja tämä tuli vastaan.

  Villa Brikyard: joo menee ihan aidosta jollei osaa etsiä RM tekstiä jostain. Muutoin ei varmaan hirveästi eroa huomaa.

  Liisa ja Jade: juu saa udella ostospaikkaa. Ostin sen käydessäni Uudessakaupungissa (paikka Turun ja Rauman välissä). Kyseessä oli paikallinen sisustuskauppa, jonka nimeä en nyt millään muista. Uudessakaupungissa on tasan kaksi sisustusliikettä ja tämä on niistä se toinen (toisen nimi on Gistu), mutta tämän liikkeen nimeä en nyt valitettavasti muista. Kyselin myyjältä, että kenen valmistama se on, mutta ei osannut sanoa muuta kuin, että hän vaan on ostanut sen tukusta ja ei ole tietoa valmistajasta. Olen jo monta kuukautta kanssa yrittänyt metsästään tuota RM:n aitoa telinettä, mutta ei ole tullut vastaan ja sitten tuli tämä vastaava.

  Arja: kiitos ja mukavaa torstain jatkoa sinne.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos tiedosta, täytyyköhän tässä lähteä ajelemaan Uuteenkaupunkiin :))

  VastaaPoista