sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sammalrisukranssi


Ja taas kerran sammalta. Taidatte jo kohta olla aivan tylsistyneitä näihin mun sammaljuttuihin. Ehkä nyt sitten saa vähäksi aikaa riittää sammaleista askartelu vaikka tuolla niitä olis kyllä odottamassa vielä kassillinen.


Tällä kertaa laitoin tuota sammalta risukranssin kaveriksi ja tällainenhan siitä sitten tuli.


Lisää joulun värejä kotiin tämän kranssin myötä. Mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi? Taidan mennä virittelemään noita jouluvaloja tai siis tunnelmavaloja tuonne ulos. Eihän niitä tarvitse vielä laittaa palamaan, vaan ovat sitten jo valmiiksi viritettyinä kun marraskuu vaihtuu :)

10 kommenttia:

 1. Söpö kranssi sammalineen ja pikku koristeineen :)
  Hei mutta hyvä idea laittaa ulkovalot ajoissa valmiiksi, ni sitte ei tartte lumessa/sateessa niitä viritellä. Yksi vuosi viriteltiin valoja kauheessa räntälumisaateessa ja oltii lumiukkoja ku urakka oli ohi :D
  Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kranssi. Älä välitä minäkin olen myös hurahtanut tuohon sammaleeseen, eikä todellakaan haitttaa jos niistä juttuja teet. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kranssi. Minulla odottaa iso ikean kassillinen sammalta autotallissa... inspiraatio on vielä hakusessa, mutta jospa se pian löytyis :)

  VastaaPoista
 4. Voi Cride, sinä se teet ihania juttuja! Ei muuta kun kurssit pystyyn vaan, minä ilmoittaudun heti;)

  VastaaPoista
 5. Hei tosi söpö kranssi! Ja hyvä idis pistää tota sammalta "pohjalle". Edelliseen muuten piti sanoa, että tänään meinasin saada sätkyn, kun meidän uuden talon partsilla istui KISSA! No, se oli oikee kissa, kun piti ihan käydä katsomassa ettei mun pää tee mitään jekkuja :-DD

  VastaaPoista
 6. Moikka! Täällä myös ollaan askarreltu sammaljuttuja ja haettu vähän jemmaankin jouluaskarteluja varten :)
  Ihana tuli kranssista ja kauniit koristeet!

  VastaaPoista
 7. Päm: kiitos. Meikäläinen viriteli sitten tänään valmiiksi jo noi ulkovalot. Oli kyllä ihan pakko vähän jo fiilistellä iltasella niitä ja laittaa valot niihin. Toivottavasti kukaan naapureista ei vielä huomannut ;)

  Villa Brikyard: No hyvä, että jaksatte vielä tuojotella noita sammaljuttuja :) Jotenkin niistä saa vaan niin hauskoja juttuja tehtyä.

  Virpi: kiitos. Toivottavasti se inspiraatio pian sieltä tulee, että saadaan ihastella sitten sun tekeleitä :)

  Kamomilla: heh, nyt sä vähän jo liioittelet. Meikäläisen tekeleet on vähän näitä räpellyksiä aina.

  Hannis: oi, mä olisin saanut varmaan sydärin kun olisin nähnyt sen kissan istuvan siellä. Arvaa pelottiko mua koko pe yö kun mietin asiaa.

  J: kiitos. Sammaleista saa vaan tehtyä jotenkin niin kivoja juttuja. Pitäisköhän sitä hakea itsekin vielä vähän jemmaan sitä :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihana kranssi. Minäki oon hikihatussa kransseja tehny ;D

  VastaaPoista
 9. Söötti kranssi.
  Tuo varaslähtö "sytyttämättä jouluvaloja" kuulosti ihanan jouluhöperöiseltä <3
  Sama höperyys yrittää vallata täänkin mielen =)

  VastaaPoista
 10. Johanna: kiitos. Käsillä näprääminen on kyllä ihanan rentouttavaa vaikka välillä niitä tekeekin ihan hikihatussa :)

  Onnelkyynel: kiitos. Heh, joo aikamoista jouluhöperyyttä jo täällä. Jouluna onkin sitten jo ihan kypsynyt kaikkeen joulujuttuun kun niistä nauttii nyt jo :)

  VastaaPoista