maanantai 24. lokakuuta 2011

Hattuni mun


Mitäs tykkäätte mun uudesta hatusta? :) Hattu löysi tieni sydämeeni Italian Torinosta. Koskaan en ole hattua vielä ennen omistanut, mutta nyt iski tuo pakko saada hattu inspiraatio. Näitä hattuja oli Italiassa joka kauppa pullollaan, joten kaipa ne sitten ihan muodikkaitakin on, jos on italialialaisten muotisilmään luottamista.


Vähän tuo kyllä näyttää siltä Pekka Puupään hatulta, mutta yks puupää mäkin olen, niin soppii hyvin meikäläiselle ;)


Hattuun sopivat asusteet tuli hankittua myös samaiselta reissulta. Nahkakäsineet, joissa ihanan pehmeää pupua sisävuori. Voi pupu raasu, mutta nyt se meikäläisen käsiä lämmittämässä, jotka on aina ihan jääkalikat. Kaulahuivi sekä saapikkaat myös reissusta, jotka ei nyt kyllä ihan mätsää tuon mustan värin kanssa.

Ja tässä vielä äipän pieni mannekiini poju, joka välttämättä halusi kokeilla äidin uusia saapikkaita ja hattua. Oikea poseerausasentokin löytyi, kun pyysin pojua kääntymään, niin että saapikkaat näkyvät :) Heh....toivottovasti ei raukkaa kiusata näistä kuvista joskus!Tämmöistä tänne tällä kertaa! Nyt nukkumaan! Öitä!

11 kommenttia:

 1. Ihana hattu! Eikä näytä yhtään puupäältä :) Minä löysin joskus Ruotsista aivan ihanan mustan hatun, mutta en sitten ostanut ja kadun sitä vieläkin! Ja nuo saappaat on kans upeet! Kyllä sinun kelpaa nyt ottaa kylmemmät ilmat vastaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis hattu ja sopii hyvin sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva hattu!
  Ja ihana tuo pikku mannekiini-poika;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis hattu ja sopii hienosti kantajansa päähän! Ihanat saapikkaat olet myös löytänyt! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana hattu - ei puupäätä lähelläkään:) Sopii sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihana hattu! Ja mahtava mannekiini!

  VastaaPoista
 7. Sulla on ihanan romanttista :)
  Hatut ois kivoja käyttää, mutta tuntuu ettei omaan päähän sovi mikkään ! olikohan ylioppilaslakki ainoa ? pipoilla mennään;)
  Sulle käy tosi hyvin !
  tervetuloa uuteen blogiini visiitille http://koivukujanriikka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ekaterina: Kiitos. Tiedän tuon tunteen, että joku asia voi jäädä vaivaamaan mieltä vuosiksikin. Nykyään kyllä tulee ostettua noita mielitekoja vähän liiankin usein, mutta eipähän jää ainakaan harmittamaan se ostamatta jättäminen :)

  Jarna, Kamomilla, Christina, Sanna-Riika ja Nonna: kiitos kehuista ja kiva kuulla ettei se Pekka Puupää tulli heti ainakaan mieleen. Nyt pitäis löytää vaan vielä siihen sopiva joku kiva musta takki. Tulee kalliiksi tuo hatun hankkiminen :)

  Koivukujanriikka: Kiitos. Joo kyllä se pipo enemmän kanssa meikäläisen päässä heiluu kuin tuo hattu. Kiva kun kävit täällä. Täytyykin tulla kyläilemään sinne teille päin.

  VastaaPoista
 9. Yhdyn edellisiin, todella kauniin hatun olet löytänyt!

  VastaaPoista
 10. Hatut on nyt tosi in - itse löysin vanhan hatun vintiltä ja lähdin se päässä eräs ilta syömään. Ei tosin tuntunut omalta, mutta ideasta kyllä tykkään. Ja tuo hattu on sulle ihan nappiin!

  VastaaPoista
 11. Kanelia ja kardemummaa: kiitos kiitos.

  Maiju:Kiitos. Ehkä hattuun täytyy ensin vähän silmä tottua ja tuo pää :) Itselläkään tuo ei ole vielä ollut kertaakaan ulkona päässä.

  VastaaPoista