tiistai 11. lokakuuta 2011

Valinnan vaikeus

Tuli sitten ostettua kaksi eri mallista Sorelin talvisaapasta ja nyt pitäis sitten päättää kumman ottais. Meikäläisellä on varpaat aina jäässä, joten nyt päätin sitten panostaa oikein kunnolla talvikenkiin, että kerrankin tarkee ulkosalla.


Tämän Sorelin tilasin Ellokselta. Hinta 160 euroa ja sitten sai mukavat 40 % alennusta, niin postikuluineen hinnaksi jää n. 100 euroa. Tämä malli näytti olevan muuten jo loppuunmyyty Ellokselta kun äsken kurkkasin. No onneksi ehdin tilata omani.

Tämän taas ostin Stokkan Hulluilta Päiviltä ja hinta 70 euroa.

Molemmat soveltuvat -32 pakkaseen asti ja ovat vesitiiviitä eli siinä mielessä ei ole mitään eroa. Molemmissa myös irrotettava ns. sisäsukka. Luulenpa, että kallitustun tuohon ekaan Ellokselta tilattuun, vaikka onkin vähän tyyriinpi. On jotenkin kivemman näköinen ja pidempi varsikin. Vai mitäs mieltä te olette?

Nyt saa talvi sitten tulla!

10 kommenttia:

 1. Molemmat on ihan jees. Itselläkin tulevalle talvelle Sorelit=)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät molemmat!! Olen hakenut ton tyylisiä kans talveksi :) Ottaisin ehkä nuo jossa on karvat tuossa reunassa :O)

  VastaaPoista
 3. Hei mä olin eilen kans tilailemassa soreleita, kunnes päättämättömyys iski, enkä vielä ostanut. TÄytyisi!!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ekat kans paremmat! Tosi kivat..jotenkin naisellisemmat kaikkine noine karvoineen :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin juuri mietin millaisen mallin ottaisin..onko tuo eka malli kuinka kapea?

  VastaaPoista
 6. Mitä kokoa noi sun on? Aiotko myydä eteenpäin vai palauttaa ne, joista luovut? Voisin olla kiinnostunut kummista vaan jos kokosi on 38.

  VastaaPoista
 7. Tykkään :) Mun tarvis hommata jotkut samantyyppiset, kun varpaat on aina jäässä :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä nuo ekat ovat paaaljon paremman näköiset, itsekin tykkäisin!! :oD

  VastaaPoista
 9. Jarna: Taitaa olla noi Sorelit aika suosittuja kenkiä. Sun blogista itseasiassa kekkasinkin, että tilaan tuolta Ellokselta tuolla 40 % alennuksella ne. Kiitos muuten vinkistä :)

  Minna, Pauliina, Lovviisa ja Helene: mä valitsin nuo karvareunaiset. Jotenkin ehkä kuitenkin naisellisemmat ja söpömmät, jos noita kenkiä nyt voi söpöiksi sanoa. Aikamoiset kalossithan ne on tuolta alhaalta ;)

  Hannis: heh, meidän kylän mammat liikkuu siis talvella Soreleissa :) Laitappa tilausta äkkiä sisään!

  Martze: minun mielestä ei ole kapea. Itselle ehkä jopa liian löysät kun aika kaponen jalka. Normaalisti minulla 37 koko ja otin nyt noista karvareunaisista koon 38, että mahtuu sitten vielä tarvittaessa paksumpi sukka eli ei mitään siinä mielessä isoa kokoa, mutta muutoi kyllä väljä.

  Stine:Hitsi kun luen tätä viestiäsi vasta nyt ja ehdin viemään eilen kengät takaisin Stokkalle. Tosin ne olivat kokoa kokoa 37 eli siinä mielessä vahingosta ei ole haittaa. Kuten Martzelle juuri selittelinkin, että otin itsellekin koon 38, vaikka normaalisti kokoni on 37. Muutoin olisit kyllä ilman muuta saanut nuo toiset kengät.

  Marika: Parisen päivää sitten tipahti muuten Stokkan esite kotiin, jossa oli kanssa noita Soreleita myynnissä ja paljon muitakin todella mukavan oloisia talvikenkiä. Noi karvareunaiset Sorelit olivat muistaakseni siellä 129 euroa kun ne Elloksella oli 160 euroa. Ei ihmekään, että Ellos pystyy antamaan aina noita alennuksia :)

  VastaaPoista