torstai 27. lokakuuta 2011

Kaffelle


Meillä tämä kaffen juonti on nykyään kova sana lasten keskuudessa. Pikkuneiti sai synttärilahjaksi kaikkea kivaa kaffitteluteemaan sopivaa. Aamulla heti ensimmäiseksi pikkuneiti juoksee oman kahvipöydän ääreen ja alkaa keittämään meille kunnon sumpit. Tosin meidän perhe on kyllä enemmän  teenjuojia ja siihen sopivia puisia teepusseja tulikin sopivasti myös 2 -vuotis synttärilahjaksi. 

Äippä on ihan myyty myös näille puisille leivoksille. Saa nauttia oikein urakalla niitä eikä kerry vyötärölle. Maku tosin on vähän heikonlainen ;)Ompelemani Tilda mansikat ja muffinssit ovat päässeet myös puuleivosten joukkoon tarjottimelle.
Ja eikun herkuttelemaan lasten kanssa! Nyt päivä lähtee hyvin käyntiin!

9 kommenttia:

 1. Olipas herkulliset teekutsut heti aamutuimaan! Aivan ihanat <3 Ja tosiaan vielä vähäkalorisetkin ;)

  VastaaPoista
 2. voi miten herkullisen näköistä!
  pitäisi myös tehdä noita tildan muffineja ja mansikoita. joskus sitten kun on aikaa ;)

  VastaaPoista
 3. aivan ihania juttuja! kuvat ovat niin kauniiita ettà vosivat olla vartavasten lavastettuja vaikkapa lehden kuvaukseen... Mattokin on hieno!

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkuja! Ja tuo puinen teepussi...;)
  Pääseekös se mamma sieltä kaffeilta huomenna meille illalla kässäilemään? Kuuden maissa aloitellaan, tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi nam, mitä herkkuja! Yhden pojan äitinä en valitettavasti pääse kahvikutsuille juuri koskaan, joten täytyy nauttia näistä sinun kuvista. No on ne legotkin kivoja ;)

  VastaaPoista
 6. Voi jukrat kun lapsille on tänäpäivänä kaikkee kaunista!!! Kyllä kelpaa keitellä sumpit useemminkin kun on noin komeet tarjottavat =)

  VastaaPoista
 7. Iida Emilia: kiitos ja mitä tosiaan parasta, ei kerry kilojakaan :)

  Satsuma: kiitos. Noi Tilda jutut on kyllä kivoja. Tosin noiden mansikoiden värkkääminen oli kyllä hermoille käyvää hommaa. Vieläkin olis paljon lehtiä ompelematta niihin.

  Anna: kiitos. Matto on äitini virkkaama ja ohjeesta postauskin täällä blogissani jokunen aika sitten. Ei meillä kyllä sitten ihan joka päivä noin hienosti pukeuduta kaffelle. Oli nyt vaan sopivasti synttärivaatteet päällä kun rapsin noita kuvia :)

  Kamomilla: juu tulossa ollaan. Nähdäänkin kohtapuolin. täytyy ruveta kaivamaan esiin jotain kässäjuttuja.

  Maiju: joo on ne legotkin ihan kivoja :) Meillä kyllä tuo 3 -vuotias poikakin kyllä keittelee ihan iloisesti pikkusiskonsa kanssa noita kahveja.

  FanniAuroora: äläs muuta sano :)

  VastaaPoista
 8. Nuo puiset herkut tuo mieleen lapsuusmuistoja...Enoni toi minulle sillon aikonaan vähän samantyyppisiä jostain sillosesta Neuvostoliitosta :)

  VastaaPoista
 9. Lovviisa: oij, ovat varmaan olleet silloin kyllä tosi hienoja. Vielä kun ne olisi tallessa jossain.

  VastaaPoista