lauantai 29. lokakuuta 2011

Kässäillan antia

Eilen kokoonnuttiin kylän mammojen kanssa viettämään kässäiltaa ja juoruilemaan. Olipas kivan rentouttava ilta. Lapset oli jätetty kotiin pientä vauvelia lukuunottamatta, joten saatiin juoda sumpitkin ihan rauhassa.


Hanniksen taidokkaita kortteja.
Osa naapurin mammoista on järjestämässä joulumyyjäiset, johon olisin itsekin mielelläni osallistunut, mutta ollaan juuri silloin reissussa. Kiva seurata mitä kaikkea ihanuuksia he värkkäsivätkään.

Kamomillan ihania huovutusjuttuja.
Nonnan ihanaiset kärpässieni virkkaukset
Itse väsäilin näitä tilkkutöitäni.
Tässä postauksessa muutama kuva eilisen illan touhuiluista. Kuvat ovat valitettavasti hieman huonolaatuisia kun otettu ilman salamaa pienellä pokkarikameralla. Kiitos vielä mukavasta illasta ja vielä pienenenä sisäpiirin vitsiniä mammoille. Arvatkaas kuka hoki mielessään kotimatkalla "tänne et sitten muuta" :) Vieläkin menee kylmät väreet selkäpiitä pitkin.

Viikonlopun jatkoja kaikille! Meillä olisi kohta varaston siivousta edessä :(

3 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olette väsäilleet! Mukavia varaston siivouksia sinne ;) Me onneksi saatiin tuo homma pari viikkoa sitten tehtyä, huh!

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset illat ovat varmasti mukavia:-))

  Oikein mukavaa viikonloppua<3

  ( Ps:Arvonta mun blogissa)

  VastaaPoista
 3. Virpi: voihan voi. Eilen jäi se varaston tyhjennys tekemättä ja nyt olis tarkoitus käydä urakan kimppuun. Onneksi teillä se jo tehtynä.

  Arja: kässäilta oli tosiaan mukava. Vanhaa kunnon ompeluseurameininkiä. Kivaa kun asustelee noin lähellä mukavia kässäihmisiä. Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne. Tulenkin katsomaan ja osallistumaan arvontaasi:)

  VastaaPoista