keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Talven varusteet hankittu

Nyt meidän lapsukaiset taas tarkenee tulevan talven. Kävin hankkimassa jo kaikki talvikamat valmiiksi ettei talvi sitten vaan yllätä yhtäkkiä. Pääsin nimittäin shoppailemaan yksin kaupungille kun lapset olivat mummolassa. Sai rauhassa tutkailla valikoimaa ja kääks mikä lasku sitten tulikaan loppujen lopuksi. 

Pikkuneidille tämä Reima Tecin puku. Kerrankin Reimalla jotain väriäkin näissä, joten päädyin tähän vaikka olin jo kerran vannonut, että en enää osta Reiman ulkovaatteita kun pikkumiehen haalari ei kestänyt talven leikkejä, vaan meni puhki polvesta. No ehkä tuo pikkuneiti on vähän fiinimpi noissa leikeissään kuin isoveljensä ;)


Hmm...ja sitten taas kerran tuottaa päänvaivaa tämä pikkumiehen haalari. Raahasin kotiin nimittäin kolme eri vaihtoehtoa. Yläkuvassa CupCaken haalari, jonka hinta on 139 euroa. Onkos kenelläkään kokemusta tämän merkin kestävyydestä? Tuo tähtikuosi houkuttelisi pitämään tämän haalarin.


Ticket to Heavenin Stockkan kantistarjous 124 euroa. Tämän olisin valinnut sen takia, että menisi myös pikkuneidille sitten myöhemmin, mutta hitsin vitsit kun näyttää pikkumiehellä päällä kuin makkarankuori. On ilmeisesti unisex mallia ja sen takia malli on hieman kapoisempi kuin muissa pojille tarkoitetuissa haalareissa. Toinen miinus tässä haalarissa oli myös se, että sisävuori on fleeceä ja haalaria oli tosi vaikea pukea päälle kun ei luista yhtään. Irvihampaissa kiskoin se pikkumiehen päälle ja totesin, että tätä pukemis rumpaa ei vois joka päivä olla. Toisaalta olis varmaan kyllä lämmin tuon vuorin takia, mutta menee takaisin kauppaan.


Luulenpä, että päädyn tähän Ticket to Heavenin haalariin, vaikka onkin kallein ja silmääni se ei heti miellyttänyt. Hinta haalarilla on 155 euroa. Tämä oli helppo pukea päälle kun väljä ja haluan nyt testata tuota Ticketin kestävyyttä. Pitäisihän sen olla haalareiden ns. Rolls-Royce. Toivottavasti tämä ei mene nyt puhki.


Samaan syssyyn tuli sitten ostettua Reiman sade, välikausi ja talvihanskoja sekä uudet Viking gore tex talvikengät pikkumiehelle. Ovat muuten nyt Stokkalla kantistarjouksena.

Niin ja kotiin päätyi myös nämä haalareiden alle laitettavat Lassien fleece tamineet. En muuten edes tiennyt, että tuo Lassie -merkki on Reiman. Kotona vasta huomasin kun tutkin lappua. Kaikkea sitä oppii.

Nyt mua ei saa päästää vähän aikaan kaupaan kun tuli niin hirmu iso lasku, mutta kyllähän nuo lasten tamineet maksaa maltaita, jos haluaa laatua ja vedenpitävyyttä jne. Ehkä meillä syödään pari seuraavaa viikkoa sitten vain kaurapuuroa....ei vaiskaan...siis vaikka kaurapuuro onkin hyvää ja syön sitä oikeasti joka aamu. :)

3 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta CC:n haalareista. Mutta et sitten halunnut kokeilla T2H:n tähtiä, sehän oli tarjouksessa Jesperi Juniorissa 109e viime viikolla. Vai eikö teilläpäin ole JJ:tä?

  Ticketin haalrit ja muut ulkovaatteet todella on huippuja, vannon niiden nimeen enkä muuta hanki ihan äkkiä. Saa olla aika ihana kuosi, että hommaisin jonkun muun merkin.

  VastaaPoista
 2. Mun tilkkukommentti olikin kadonnut. Siis totesin vaan että wau mitä työtä! Tuo keltainen-pinkki-yhdistelmä on ihana namu mun silmään!

  Kyl teillä nyt pärjätään näillä haalareilla! On vähän tuurista kiinni, että missä menee polvi rikki ja missä ei. Pojat on aika kovia kuluttamaan parhaatkin haalarit!

  VastaaPoista
 3. Jarna: hei kiitos vinkistä. Kurkkasin juuri tuonne JJ:n sivuille ja haalari on vielä tarjouksessa. Taidankin käydä huomenna kurkkaamassa sen liikkeessä. Ehkä se viekin voiton noista kaikista :)

  Nonna: joo välillä tää blogger on aika mystinen ja tekstejä häviää jonnekin ja välillä ei pysty kommentoimaan ollenkaan. Katsotaan nyt tämä talvi, että onko tuosta Ticketin haalarista polvet puhki.

  VastaaPoista