torstai 13. lokakuuta 2011

Sopiskos vai ei?

Mä en osaa päättää, että sopiskos noi taulut tuohon vai ei. Mitäs mieltä te olette?Taulut olivat tuolla meidän yläkerran arkiolkkarissa mutta nyt sitä on muutettu pikkuneidin huoneeksi ja taulut jäivät nyt kierimään nurkkaan. Toisaalta voishan ne viedä mökin seinää koristamaan. Jotenkin ne sopii, mutta toisaalta sitten taas ei. Ehkä tulee liian ahtaan näköinen jos laittaa kaksi taulua vierekkän.

Mieshän on tietysti sitä mieltä, ettei missään nimessä sovi, jotta ei tarvitse lähteä porailemaan eli hänen mielipiteensä ei ole nyt oikein luottamista :)


Sit toisaalta tämä yks taulu näyttää niin orvolta.


Ja tältä se seinä nyt näyttää. Jotain se kaipais siihen, mutta mitä?

8 kommenttia:

 1. Jotain se seinä minunkin mielestä kaipaa, mutta ehkä tosiaan kaksi taulua on liikaa. Minun silmääni jotenkin istuu paremmin se kuva, jossa oli vain yksi taulu. Tietenkin kuvasta katsominen on aina vähän eri tilanne kuin aito huonetila.. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, minustakaan nuo kaksi taulua ei oikein mahdu tuohon. Yksi olisi parempi. Tai sitten jotain muuta :)

  VastaaPoista
 3. Kun kerran kysyt, niin täytyypi vastata; minunkin mielestäni yksi on parempi tai ehkä kaikkein paras paikka on se mökki :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä nuo taulut tekee kaksistaan ehyemmän vaikutelman (yksistään olis aavistuksen näkymätön, koska vieressä voimakas kontrasti ja vaalea seinä takana). Jos laittaisin molemmat taulut, laittaisin ehkä seinälle sopivan seinähyllyn ja siihen taulut nojaamaan sillai Gant-henkisesti :)

  Myös merihenkisempi esine/taulu sopis tuon rustiikkisen kaapin ja noiden laivojen kaveriksi. Esim. joku semmoinen rustiikkinen pyöreä peili (Kodin Ykkönen) voisi toimia :)

  VastaaPoista
 5. Mä taas laittasin molemmat tai sitten ei ollenkaan... :D Näkemyksiä on siis monia! Onneks tauluja voi vaihdella, siinähän vois aina mielen mukaan vaihdella kuvaa, jos laittas sellaisen taululistan seinään! :)

  VastaaPoista
 6. Heippistä! Joo, näissä kuvissa näyttäisi siltä, että kaksi isoa taulua on liian ahdas. Mutta jotain siihen vois olla kiva saada. Joku isompi taulu tai neljä paljon pienempää? Jos haluat, voin kyllä tulla katsomaan :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti kaikille mielipiteestä. Tuo hylly vois ollakin muuten kiva idea siihen ja siihen vois vaihdella noita tauluja sitten aina välillä. Jotenkin tuo yksi taulu ei yksistään oikein sovi, kun vaatisi kumppanin, mutta sitten noista kahdesta taas tulee liaan tupatun näköinen. Muitakin tauluja olen siihen kokeillut, mutta eivät ole oikein sopineet. Ehkä vois olla just vähän isompi tai sitten ne neljä pienempää tai sitten rupean metsästämään jostain sellaista hyllyä siihen. Heh tai sitten rupean taas metsästämään sellaista ikkunanpokapeiliä siihen. Eihän meillä ole kuin kolme jo niitä :)

  VastaaPoista