perjantai 14. lokakuuta 2011

Maailman helpoin manikyyri


Mä olen täällä aivan innoissani uudesta manikyyri hässäkästäni. Tulin juuri Osaava nainen -messuilta Turusta ja ostin itselleni tällaisen kynsien koristelusetin. Tämän helpommaksi ei voi enää upeiden luomusten loihtiminen mennä. Onnistuu jopa meikäläiseltä. Ehkä näitä on myyty jo aika kauan, mutta meikäläiselle tämä oli ainakin ihan uus juttu.


Ideana on, että tuohon kiekon päälle vedetään tuollaista paksua nopeasti kuivuvaa kynlilakkaa, vedetään lastalla ylimääräinen pois ja painetaan tuo ns. leimasintyyny siihen ja sen jälkeen painetaan vain kynteen. Lopuksi suojalakka päälle. Aloituspaketti maksoi 15 euroa eli ihan mielestäni kohtuuhintainen tuollaisesta, että välillä saa jotain luksusta loihdittua kynsiin.

Tässä vähän messukokeiluja kahdella eri värillä. Tuo valkoinen ehkä on enemmän kyllä minun juttuni vaikka ei tuossa mustassakaan mitään vikaa ole.
Joskus sitä tuli ennen lapsia pidettyä noita rakennekynsiä, mutta vitsit mikä vaiva ja rahareikä ne on kyllä on. Ei enää kyllä jaksais sitä rumpaa vaikka ne onkin näyttäviä. Nyt tästä sai taas uutta intoa noiden kynsien laittamiseen.


Taidanpa mennä tästä kokeilemaan erilaisia kuvioita. Niin ja älkää please kiinnittäkö hirveästi huomiota noihin ei hoidettuihin kynsinauhoihin vaan ihailkaa vain noita kivoja kuvioita :) On tuo kynsien hoitaminen ja laittaminen jäänyt vähän sivuseikaksi nykyään.

Tuotetta myydään ainakin messuilla ja ilmeisesti netissä http://www.mybeauty.fi/. Itse en ole vielä käynyt kurkkaamassa.

Nyt puuhailemaan kynsien pariin! Ihanaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Onpas makeen näköisiä koristeluja!

  Itse olen jo jonkin aikaa tehnyt kaikenlaisia hauskoja lakkauksia kun minunkin kynteni ovat aika pitkät ja vahvat. Moni onkin erehtynyt luulemaan niitä rakennekynsiksi.

  Olen suunnitellut just tuollaisen esittelemäsi kaltaisen "työkalusetin" ostoa. Itse olen tähän asti tiennyt vain Konadin, jota myydään ainakin Hesan Stockalla. Täytyypä vertailla sitä ja tuota MyBeautya. Olisikin hauska järjestää manikyyri-ilta joskus!
  H-M

  VastaaPoista
 2. H-M: Laitappa infoa että minkähintaisia ne Konadin jutut ovat ja minkälaista löytyy. Täytyy itsekin tsekata joskus. Manikyyri-ilta olis muuten hauska idea :)

  VastaaPoista