sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kurkistus meidän makkariin ja uusi ikkunanpoka peiliVoikos näitä ikkunanpoka peilejä olla liikaa ihmisellä?! Nyt saa niihden tuunailu ja hankkiminen vähäksi aikaa riittää kun ei ole onneksi enää paikkaa yhdellekään enää.

Tältä ikkunanpoka näytti alunperin tältä kun iskin siihen silmäni. Ystävällinen liikkeenpitäjä teki minulle siihen peilit ja vielä leveät karmit tilauksestani. Oli muuten aikamoinen yllätys kun menin sitä tilaustani sitten katsomaan, että tulikos siitä noin ISO. No tilattu mikä tilattu ja peili peräkärryihin. Onneksi olin soittanut etukäteen, että kuinkas iso peilistä tuli, että osattiin varautua tuohon peräkärryyn. Hyvä, että mahtui just ja just siihenkin. Ukille taas kiitos siitä kun lähti sitä minun kanssa hakemaan ja toi sen vielä tänne meille kotiinkin asti.

Peili painaa muuten ihan tuhottomasti. Joka ilta tulee sellainen olo kun menee nukkumaan sen alle, että koskakohan se rojahtaa sieltä niskaan. No jollei meikäläisestä kuulu vähän aikaan mitään, niin tuo peilihän se sitten on romahtanut meikäläisen päälle ja makoilen sairaalassa.

Pikkuneiti nukkuu vielä meidän huoneessa pinnasängyssä, mutta kaipa hänkin kohtapuolin rupeaa siirtymään omaan huoneeseen. Nyyh! Niin ne lapset vaan kasvaa. Ei taida tuo neiti suostua nukkumaan meidän vieressä 18 -vuotiaaksi asti, vaikka niin äiti tykkäis :)

Niin ja tältä meidän makkarissa sitten näyttää. Saa tuon sängyn onneksi siirrettyä normaaliin kohtaan pois ikkunan alta kunhan päästään pinnasängystä eroon, vaikka se niin haikeaa onkin. Pikkumiehen lempipuuhaa on muuten tuossa meidän sängyssä hyppiminen kuten kuvasta näkyy.


Meillä noita peilejä nyt sitten riittää makkarissa. Vaatekaappien liukuovet ovat peiliä ja nyt vastakkaisella seinällä nyt tuo jätti-iso ikkunanpokapeili. Toisaalta tuovat kivasti avaruutta.


Sängynpeitto ja jalkapeite Lexington, tyynyt Gant Home ja Lexington (kuten varmaan kissankokoisista kirjamista huomaa).

Rauhaisaa sunnuntain jatkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana makkari!Kaunista ja raikasta! <3

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis makkari :O)!!! Mullakin odottaa ikkunanpoka tuunaajaa, mutta vielä en tiedä mitä sille tekis :) Vihdosta viimein tulin käymään blogissasi ja lukijaksi jäin!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis makkari ja aivan upea peili!

  VastaaPoista
 4. Avaraa ja kaunista! Kyllä peilit avartavat huimasti. Kiva tuo ikkunanpokapeili!

  VastaaPoista
 5. Toi peili on kyllä hyvä, livenä nähtynä toi kyllä hitsin paljon valoa ja avaruutta! Eikä se toivottavasti sieltä mihinkään tipu :-)) Me ollaan oltu sairaana oikeen urakalla, jospas tiistaina nähtäisiin.

  VastaaPoista
 6. Raikas makkari. Peili on todella upea!

  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 7. No tulipa hieno! Tuo avaruutta ja jotenkin ylellisen fiiliksen.
  Ja niin kertakaikkiaan kaunis on makkarinne muutenkin.

  VastaaPoista
 8. Kaunis makkari ja ihana ikkunanpoka! :) Mistä olet ostanut noita Lexingtonin tekstiilejä? Ovat kyllä pirteän näköisiä. :)
  t. Salla

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä! Mullakin tuli heti mieleen *raikas* !

  VastaaPoista
 10. Niina: kiitos kovasti kehuista.

  Minna: kiitos ja kiva kun jäit ihan lukijaksikin.

  Virpi: kiitos kiitos.

  Nonna: joo kummasti noi peilit avartaa huonetta.

  Hannis: meikkis rupeaa kanssa jo tottumaan tuohon isoon peiliin. Aluksi musta näytti oudolta, mutta nyt on jo silmä tottunut. Meillä kanssa F sairastellu koko ajan. Nyt näyttäis jo olevan paranemaan päin. Toivottavasti nähdään huomenna kerhossa.

  Arja: Kiitos kovasti.

  Christina: totta, että noissa peileissä on vaan se jokin taika. Kummasti saa avaruutta tilaan niiden avulla ja vielä kun on vaaleita sävyjä.

  Salla: Kiitos. Lexingtonin tekstiilit ovat ihan Stokkalta jokunen vuosi sitten. En tiedä onko enää kyseisiä malleja myynnissä. Tyynyjä tosin muistelisin nähneeni aika hiljattain.

  Marika: kiitos kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä teillä! Hyvä idea tuo ikkunanpoka.

  VastaaPoista