perjantai 7. lokakuuta 2011

Ihanat emalit osa 2


Kesällä tein näistä emaleista postauksen ja jäi sitten tämä toinen osio julkaisematta. Tässähän se nyt sitten tulee vähän jälkijunassa. Kyseiset emalit ovat kaikki meillä mökillä käytössä ja ovat perua isoäidiltäni. Ensimmäisen osa emaleista näet täältä.

Omena-aikakin rupeaa kohta olemaan valitettavasti ohi ja saa kohta ruveta odottelmaan sitä ensilunta. Plääh, sanon minä vaan!


Lopuksi vielä kuva meidän mökin herkullisen värisistä kattiloista ja kaffepannusta. Niin 70-luvun ihania värejä. Tällaisilla kun keittelis joka päivä ruokansa, niin eihän sitä voisi olla kuin iloisella mielellä. Niin ihanat värit. Nyt en millään saa mieleeni näiden suunnittelijaa, mutta jos joku sattuu muistamaan niin kuulisin mielelläni.


Ihanaa, että tuo aurinkokin pilkistää tällä hetkellä. Toivottavasti paiste jatkuu viikonloppuna.

Mukavan syksyistä viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Mahtava toi keltainen kattila. Mä rakastan noita vanhoja Fineleitä, onneksi ei ole tilaa ostaa niitä enempi :)

    VastaaPoista
  2. Esteri Tomula muistakseni. ihania ovat, lapsuudesta tuttuja.

    VastaaPoista
  3. Outi-Hyypiön elämää ja anononyymi:Fineli kuulostaa tosiaan tutulta. Tuota Esteri Tomulaa en olekaan kuullut. Täytyykin surffata netistä. Noi on kyllä jotenkin niin aurinkoisen ihania. Kattilat on nykyään niin tylsän värisiä. Tulis vähän eloakin enemmän keittiöön kun noita käyttelis

    VastaaPoista