keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Sadas postaus!

Tässä tulee meikäläisen sadas postaus. Pitäisköhän sitä korkata ihan kuohuvaa tämän johdosta? Ehkä ei kuitenkaan!

Blogi tuli väsättyä pystyyn alkuvuodesta ja aktiivisempi kirjoittelu alkoi tämän vuoden keväällä ja ihan kivasti on tipahdellut uusia lukijoitakin. Vielä ei ole 100 lukijaa täynnä, mutta sitten kun siihen päästään niin lupaan järjestää jonkin kivan arvonnan. Elikkäs äkkiä klikkailemaan lukijaksi jollet vielä ole :) Jollei sinulla ole vielä omaa profiilia eli olet ns. anonyymi lukija, niin voit rekisteröityä google -tilin kautta ja näin pääset klikkautumaan lukijaksi. Siellä pystyt luomaan itsellesi oman nimimerkin ja vaikka laittamaan profiliisi oman kuvasi jos haluat. Google tilin luontiin pääset tästä.


Näin syksyn pimeydessä on niin ihana muistella tuota mennyttä kesää. Miksi se onkaan niin lyhyt?! Aina se menee liian nopeasti. Tässä postauksessa kesän kukkaloistoa. Jäi nämä kukkakuvat julkaisematta kesällä, joten saatte ne nyt vähän jälkijunassa. Meikäläiseltähän nämä postaukset tuppaa tulemaan aina vähän jälkijunassa, mutta eikös se niin ole että kukathan sopivat merkkipäivään ja nythän on sen sadannen postauksen päivä :)Nyt kun vielä muistais näiden kaikkien kukkien nimet. Saa ihan auttaa meikäläistä, niin laitetaan näille nimetkin.

Kuvat olen räpsinyt mökiltä ja viressä sijaitsevalta tätini maalaistalon pihasta, joka on äitini vanha kotitalo. Siellä tulee vierailtua vähän turhankin usein mökkeillessä.


Verenpisara


Omenankukkia

Toivottavasti sitä jaksaa vielä väkertää seuraavat sata postausta lisää, ettei iske reissuväsymys matkan varrella :)

Jokos te muuten kävitte Hulluilla Päivillä? Meikis oli heti aamulla klo 8. Kaikkea taas tuli ostettua, mutta onneks niillä on myös 14 päivän palautusoikeus jos tulee toisiin aatoksiin. Näistä ostoksista sitten joskus lisää.

Muikeaa keskiviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Onnittelut reippaasta tahista bloggailussa ! Kauniinväriset kukkaset ja pörriäinenki siellä. Stokkalle sännätään kohtsillään :)

  VastaaPoista
 2. Oisko tuo sininen kissankelloa muistuttava karpaattienkello?
  Itselläni on vastaavaa valkoisena.

  https://www.viherpeukalot.fi/?s=11&tuote=55267

  Juuli

  VastaaPoista
 3. Onnee "satasesta" ! Hih,oli pakko laittaa 19-v lapseni facebook sivulle linkki tosta sun aikaisemmasta postauksesta jossa oli Hello Kitty vc-paperia ;)) se kun mieletön Hello Kitty fani ;D

  VastaaPoista
 4. Eipäs tullu käytyä hulluilla päivillä...olen tullut siihen tulokseen, että tulee ostettua semmoista mitä ei muulloin tulis edes harkittua;-)

  Yöterkuin Arja

  VastaaPoista
 5. Lovviisa: kiitos onnitteluista. Toivottavasti Hullareilta tuli hankittua onnistuneita ostoksia.

  Juuli: hei joo tuo karpaattienkello kuulostaa tutulta. Se se taitaa ollakin. Kiitos!

  Minna-Enttirinteen Elämää: kiitos. Ihan hauskaa, että vielä 19 -vuotiaskin tykkää Hello Kittystä, vaikka olenhan mäkin ihan fani ja ikää huomattavasti enemmän kuin tuo 19 :)

  Arja: sehän se juuri onkin, että sinne Hullareille kun menee niin tulee ostettua kaikenlaista mitä ei todellakaan tarvitsisi. Samoin kävi mullekin, mutta onneksi niillä on se palautusoikeus :) Tosin tyhmäähän se on kantaa ne ensin kotiin ja sit taas takaisin kauppaan. Otin joitakin vaatteita ja en jaksanut kokeilla niitä siellä ja niistä menee kyllä osa palautukseen.

  VastaaPoista