torstai 3. marraskuuta 2011

GANTia


Taas tuli piipahdettua tuolla Gantin ysmyn ryysiksessä. Tällä kertaa ei niin hirvittävästi tarttunut mukaan mitä yleensä. Ehkä ostohimoa hillitsi vähän se, että lähdetään vajaan kahden viikon päästä Jenkkeihin lomailemaan ja sieltä olisi tarkoitus tuoda taas muutama matkalaukullinen tavaraa.

No esitelläänpäs sitten mitä löysin. Yläkuvan paita on itselleni. Pitää ruveta näitä työpaitojakin jo hankkimaan kun töihinkin joutuu kohtapuolin.


Pikkuneidin vaatekaappiin pääsevät nämä paidat.

Pikkumies taas puolestaan sai nämä ostokset. Kengät olivat mielestäni kiva löytö ja tuo tähtikaulahuivi tähtikuviofanille must ostos.

Leppoisaa torstain jatkoa sinne! Me mennään nyt nukkumaan. Kauniita unia kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva juttu kun olit eksynyt blogiini ja kutsuit vastavierailulle! Minä vuorostani viihdyin täällä ja tulen uudelleenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en uskaltanut mennä tonne, kun ei tarvita mitään ja hieman yritän pitää rahahanoja kurissa :-) Mut hyvät löydöt!

  VastaaPoista
 3. Voi, pitääkö liittyä johonkin klubiin, että pääsee noihin myynteihin? Minä pidän Gantista! Nuo kengät on muuten tosi hienot. Meille tuli juuri Tanskasta paketti, Ticketin haalari ja toppatakki.

  VastaaPoista
 4. Vitsit mitkä kengät!!! Ite en kauheesti oo päässyt Gantia ostelemaan, täällä suunnilla, kun ei ole myymälää!! Mutta joskus aina, kun pääsee tuonne Ideaparkkiin niin sieltä on alerekeistä tarttunut ihanuuksia matkaan!!!

  VastaaPoista
 5. Maaka: oi kun kiva että tulit kyläilemään ja vielä viihdyitkin :)

  Hannis: joo mullakin jopa kävi pienenä välähdyksenä mielessä, että en menis, mutta sitten kuitenkin taas sorruin :)

  Ekaterina: Aika usein noista ysmyistä kuulee kavereiden kautta ja joillakin firmoilla on oma postituslistansa, joista saa sitten tiedon. Gantin ysmy on ainakin kaikille avoin ja ryysis aina sen mukainen. Mäkin vähän mietin, että jos olis tilannut tuolta Tanskasta tuota Ticketiä, mutta sitten ehdin ostamaan jo täältä ne. Tuleekos sieltä muuten halvemmaksi vai onko samat hinnat?

  Sanna-Riikka: joo ei tuota Gantia hirveästi ainakaan lapsille viitsi ostaa normaalihinnalla. Sen verran tyyriitä ovat. Niissä kyllä onneksi tuo jälleenmyyntiarvo säilyy ihan kivasti, jos sattuvat olemaan vielä myyntikuntoisia :)

  VastaaPoista