keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Blogistania


Törmäsin ihan vahingossa netissä surfatessani tällaisen tulevan ohjelmasarjan esittelyyn. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Klikkailin auki myös kaikki nuo blogit luonnollisesti, mutta vielä ei ainakaan noussut esiin yhtä suosikkia sieltä eli täytynee varmaan sitten katsoa kuitenkin kaikki tulevat jaksot.


Tässä netissä löytynyt esittely: "
Blogistania on YLE TV2:lla maaliskuussa 2012 alkava dokumentaarinen tv-sarja, joka esittelee kymmenen nuorta naista, blogimaailman - Blogistanian - valtiatarta, ja heidän elämäntapansa. 

Nyt nähdään miten huippusuosittujen blogien tekijät elävät arkeaan ja miten blogit syntyvät. Blogistanian tähdet ovat kiinnostavia bloggaajanaisia, joiden postaukset vaihtelevat saumasukista ja hatuista tilkkutöiden kautta ekomuotiin. Näillä naisilla blogin aihe vaikuttaa pukeutumiseen, sisustukseen ja ihmissuhteisiin. Nämä naiset ovat käden- ja tyylintaitajia, mielipidevaikuttajia ja edelläkävijöitä monella alalla.

Ohjelmassa kurkataan bloggaajien koteihin, työhuoneisiin ja inspiraatiopaikkoihin sekä tavataan kaverit käsityöillan merkeissä. Blogit ja Blogistania ovat naisten omaa aikaa, luovuutta ja iloa kasvokkain ja netin kautta jaettuna. Tiedossa on tekemisen iloa ja taitoa, ystävyyttä, kurkistuksia ja kohtaamisia. "


Mukana ovat:
Blogistania TV2:ssa alkaen 21.3.2012, keskiviikkoisin klo 19.30.


Tässä postauksessa olevat kuvat eivät mitenkään liity kyseiseen ohjelmaan. Laitoin vain muutaman kuvan huvikseni mukaan kun nuo postaukset ilman kuvia ovat niin tylsiä lueskella. Kuvat olen napsinut pikkumiehen huoneesta eli aika kaukaa haetut tähän postaukseen liittyen, mutta haitanneeko tuo?! :)


Automaisin terkuin!

7 kommenttia:

 1. Tuohan vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ohjelmalta. Tietty kiinnostaa! Noista blogeista vain yksi on mulle tuttu. Täytynee tutustua muihinkin!

  Nähdäänkö huomenna?!

  ps. Ihania nuo autot!

  VastaaPoista
 2. Täytyy tunnustaa, että itse en tunnistanut yhtään noista blogeista eli olivat kaikki ihan uusia. Juu huomenna olisi tarkoitus tulla. Kiva nähdä kaikkia! Huomiseen!

  VastaaPoista
 3. Vasta löysin blogiisi ja eka kertaa kommentoin! Tosi kiva tämä Sinun blogi!

  Kiva, että vinkkasit ohjelmasta, kuulostaa kivalle formaatille. Itse en myöskään tunnistanut yhtään blogeista entuudestaan, mutta täytyy käydä kurkkimassa ko.blogit!

  Ihania kuvia laitoit! Meillä 5-vee poika on ollut viimeiset 2 vuotta kova Cars fani ja kaikki figuurit taitaa löytyä ykkös elokuvasta ja kakkosestakin jo hirveät määrät! Noi on kyllä ihania ja sopivat hyvin sisustuselementeiksikin ;)

  Mukavaa iltaa ja viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta ja tämä bloggaaja meinaa katsoa ja tulin lukijaksesi.

  Riikka

  VastaaPoista
 5. Meillä myös ollaan oltu ihan mielettömiä Autot-faneja jo useampi vuosi!! :o))) Mikäpäs siinä, onhan ne elokuvatkin sellaisia, että äitikin tykkää (tai jaksaa paremminkin :oD) katsoa! Oheistavaraa on kertynyt jo vaikka kuinka...eikä loppua näy! :o)

  En ollut aikaisemmin kuullutkaan ko. sarjasta ja täytyy kyllä tunnustaa, ettei sarjan blogit ole minullekkaan ennestään tuttuja. Kyllä varmaan tulee silti katsottua. :o)

  VastaaPoista
 6. Moikkelis, tuo Fiona Timantti on tutun kuuloinen. Muutoin varmaan meille bloggareille mielenkiintoinen ohjelma..

  VastaaPoista
 7. Linda: kiva kun löysit tiesi tänne ja jätit kommenttia. Meidän 3-v on jo kanssa kova Autot fani. Kakkos osaa ei olla vielä nähtykään kun kuulemma aika jännä. Ehkä odotetaan vielä vähän kasvamista. Mukavaa viikonjatkoa myös sinne!

  Riikka: Tervetuloa vaan lukijaksi. Kiva kun liityit.

  Helene: nyt täytyy tunnustaa, että olen vain sivusilmällä tutkaillut noita leffoja ja vielä on vähän hakusessa mm. autojen nimet. Martti ja tietysti Salama muistuu heti mieleen, mutta muuten onkin vähän hakusessa. No vielä tässä on aikaa oppia tai kohtahan tuo pikkuveijari opettaa äidille ne.

  Reissuja ja romantiikkaa: no onneksi muillekin oli tuntemattomia blogeja etten ole ainoa. Ihan mielenkiintoista katsoa noita ohjelmia.

  VastaaPoista