tiistai 3. tammikuuta 2012

Uudet talolyhdyt


Näitä talolyhtyjähän ei voi olla liikaa?! Sorruin ostamaan kaksi uutta valkoista taloa meidän eteisen kaapin päälle. En kertakaikkiaan voinut vastustaa kiusausta kun olivat vielä -50 % alessa Sokoksessa. Hintaa noille jäi yhteensä alle 20 euroa, joten ei paha hinta ollenkaan. Täältä Hesan Sokoksesta vein viimeiset kappaleet, mutta ehkäpä jossain päin Suomea noita on vielä jäljellä.


Talolyhtyjen valmistaja on suomalainen Martinex. Jotenkin tämä valkoinen väri on kanssa kiva noissa lyhdyissä vaikka se sinkin värinen taitaa olla se suosituin ja myös kallein. Martinexilla on muuten aika laaja valikoima kaikkea kivaa tavaraa. Äkkiseltään mietittynä meiltä kotoa löytyy ainakin melamiiniset Muumiastiat sekä pelejä, jotka ovat kyseisen yrityksen valmistamia. .

Niin ja täytyy vielä peräänkuuluttaa Ramsign kyltin arvonnan voittajaa. Lantliga Drömmar oletkohan huomannut, että voitit kyseisen kyltin arvonnassani? Ottaisitko yhteyttä viimeistään 15.1.2012 mennessä. Olen sopinut Ramsignin kanssa, että mikäli voittaja ei siihen mennessä ilmoittaudu niin saan arpoa uuden kyltin voittajan.

4 kommenttia:

 1. Talolyhdyt on tosi kivoja. Katsoin noita ennen joulua sokoksella, mutta j'tin silloin viel' hyllyyn. Voi, oiskohan noita viel' t''ll' kaupassa..Ihanat! Mihis mun kirjaimet nyt h'vis..

  VastaaPoista
 2. Christina: toivottavasti teidän Sokoksesta löytyi vielä noita. Kävin eilen pikaisesti vielä täällä Hesan Sokoksessa ja sinne oli tullut nyt täydennystä eli täällä ainakin löytyi niitä taas vaikka silloin vein viimeiset.

  Katariina ja Stiina: kiitos. Itsekin tykästyin kovasti noihin. Sopivat jotenkin niin kivasti tuonne valkoisen lipaston päälle.

  VastaaPoista
 3. Ihanat talolyhdyt!! :) voi kun tuollaisia vielä saisi. tuo isompi on ihan täydellinen! :)

  VastaaPoista