sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Poikien unelmahuoneita

Joskus tuli tehtyä pienten prinsessojen unelmahuoneista kuvakollaasi ja täytyyhän poikienkin huoneista tehdä vastaavanlainen. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Pottery Barn Kidsin käsialaa. Lähettävät nykyään myös Suomeenkin, mutta postikulut ovat todella suolaiset. Harmi vaan!


Nämä kaksi huonetta ovat jotenkin erityisesti silmääni. Vielä kun olisi tuollaist tilat kotona, että voisi tuollaisia kokonaisuuksia rakennella. Taitaa vaan tuo katto ja seinät tulla vastaan meillä ensin. Tässä yläkuvan huoneessa on jotenkin aivan ihanan lämmin ja harmooninen tunnelma. Hyvin sopii sekä tytön että pojan sisustus samaan huoneeseen.


Kävin ihastelemassa näitä tekeleitä ihan livenä Pottery Barn Kidsillä kun käytiin Jenkeissä. Valitettavasti mielestäni kankaan laatu ei ihan vastannut odotuksiani siihen nähden mitä se olisi voinut olla hintaan nähden. Jotenkin kankaat olivat todella ohuita ja hieman halvan oloisia vaikka olivatkin kyllä kauniita. Ei auta kuin itse lähteä tekemään myös meidän pikkumiehelle oma tilkkupeitto kun pikkuneitikin sai jo omansa. Jos haluat kurkata millainen siitä tuli, niin klikkaappa tästä.


 Alakuvan liitutauluseinä on jotenkin aivan ihanan. Tuollaisen voisi toteuttaa kotonakin jos vaan sopiva sienä sattuu olemaan.

Vitsit miten mukavan oloinen seinä alakuvan huoneessa.


Mites tuo meidän pikkumiehen huone näyttääkin taas niin pliisulta kun näitä kuvia ihasteli. Taitaa olla vähän sama reaktio kun noita sisustuslehtiä lueskelee.

6 kommenttia:

 1. Näissä ei ole tarpeeksi leikkisyyttä mun makuun, vaikka hienoja ja kalliisti sisustettuja ovatkin. Avaruushuone oli kivoin.

  VastaaPoista
 2. Ihania!
  Mistä muuten teidän pojan sänky on?

  VastaaPoista
 3. Jarna: joo näissä huomaa tuon Jenkkityylin joka ehkä meille vieras. Eihän nuo huoneet oikeasti myöskään olis ainakaan meillä kuin pari minuuttia tuon näköisiä ja sitten olis tavarat huiskin haiskin.

  Nitta: Meidän sänky ja alalaatikot on hankittu lastenhuone.fi:stä. Liike löytyy Espoosta ja myymät myös postimyyntinä. Siihen sänkyyn olemme ostaneet vielä Ikean irtolaidan.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että joskus on poikienkin huoneesta kauniita kuvia, eikä aina vaan tyttöjen huoneesta.

  Hyvää työviikkoa, toivottavasti pöpöt menee ohi!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 5. Mä voisin alkaa vaikka heti pieneksi pojaksi, jos saisin noin kauniin huoneen : D

  VastaaPoista
 6. Hanna-Maija: totta. Noita tyttöjen huoneiden kuvia on niin paljon enemmän, mutta onhan se kiva panostaa välillä poikiinkin.

  Annukka: älä muuta sano :)

  VastaaPoista