sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Töihin


Kääks! Meikäläinen joutuu/pääsee/saa palata töihin huomenna. Kotona oloa on tullut lähes nelisen vuotta eli aika pitkä aika olla poissa työelämästä. Onhan se ollut niin ihanaa olla lasten kanssa kotona vaikka rankkaa se välillä onkin.Toisaalta on haikeaa jättää yksi elämänvaihe taakseen, mutta toisaalta onhan se ihan kiva palata töihinkin. Ei ole koko ajan joku roikkumassa lahkeessa kiinni ja saa syödä lounaankin ihan rauhassa. Pelottaa vaan, että mitäs sitä enää neljän vuoden jälkeen muistaa, mutta kaipa ne opitut jostain tuolta esiin kaivautuu. Tosin välillä kyllä tuntuu siltä, että nuo raskaudet oikeasti pehmentää/surkastuttaa naisten aivot. On kyllä sellainen pahvipää välillä ja mitään ei muista. Lieneekö nuo lapset imaisseet loputkin blondin aivosoluista raskauksien aikana ja loppu menikin sitten äidinmaidon kautta.  No toisaalta hyvä, jos niille olisi suotu vähän enemmän viisautta kuin äidilleen ;)


Töihin paluuta varten piti ihan käydä ostamassa uusi työpaitakin. Myyjä laitteli juuri näitä esille Stokkan telineeseen kun kävelin ohitse. En olisi muuten varmaan koko paitaa huomannutkaan. Kyseessä on Espritin paita ja hintaa sillä oli 59.95 euroa eli ei ollenkaan paha hinta. Kangas on myös siitä kiva, että ei rypisty hirveästi.


Etumuksessa ja hihansuissa on romanttinen röyhelö. Eiköhän tämä päällä ensimmäinen työpäivä ala sujua.


Paita saa kaverikseen ensimmäisenä päivänä nämä Calvin Kleinin mustat suorat housut sekä Calvin Kleinin mustan bleiserin. Molemmat ostettu nyt viime Jenkkireissulta.

Mitenköhän sitä saa ensi yön nukuttua. Taitaa jänskättää sen verran, että mahtaakohan se uni tulla ollenkaan.    Pitänee korjata tuonne profiliinkin omat tiedot. Ei olla enää hoitovapaalla....nyyh! :(

12 kommenttia:

 1. Oikein mukavata ensimmäistä työpäivää tauon jäläkeen ! Huomaat varmaan illasta että tätähän tämä olikin. Se taitaa olla niinku pyörällä ajo, ei unohu :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ekaa työpäivää. Varmasti kaikki muistuu taas mieleen..
  Ihana paita ♥

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä muutokseen koko perheelle! Tulehan kertomaan tänne sitten joskus tunnelmia ja nähdään sitten "iltakässäilyissä"!

  VastaaPoista
 4. Topsi kaunis paita, pitääkin mennä tarkistamaan paikallinen Stocka, josko löytyisi itsellekin!
  Tsemppiä kovasti uudenlaiseen arkeen!

  VastaaPoista
 5. Onnea työhön paluuseen ja uudenlaiseen arkeen.
  Kyllä se hyvin menee =)

  Työvaatteet on ainakin eri hienot!

  VastaaPoista
 6. Huh, alkoi ihan itseänikin jännittää töihin paluu, vaikka se on edessä todennäköisesti vasta syksyllä =)

  Noita duunivaatteitasi katsellessa alkoi myös harmittaa, että sairaala huolehtii työntekijöidensä vaatetuksesta työaikana... joskus olisi kiva vaikuttaa niihin itsekin... Vaikka useimpina aamuina se taitaa kuitenkin olla mulle pelastus, tuo asu työn puolesta =)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Hei! Pakko kommentoida nyt kun olen jonkin aikaa blogiasi lukenut. Mielestäni tämä on tosi kiva blogi, kärsit samasta oireyhtymästä kuin allekirjoittanut (shopaholic :-) ja amerikka-fani)Toivottavasti nyt töihin palattuasi ehdit silti kirjoitella tännekin,tämä on niin mukava päiväni piriste!

  T:Mari

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä töiden aloitukseen! Varmasti sujuu hyvin. Kyllä ne kotivuodet sen verran koulii naista vaikka pää vähän pehmenisikin;)

  Ja ihana paita!

  Kässäillään sitten kun ehdit mukaan! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat vaatteet sinulla ensimmäisen työpäiväsi kunniaksi. Kaikki menee varmasti hyvin, älä turhaan murehdi. Ymmärrän kyllä huolesi ja surusi kotiäitiyden päättymisestä. tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä uudenlaiseen arkeen!
  Kivannäköisessä uudessa paidassa on varmasti helpompaa irtautua koti-äitiydestä.

  Onnea kuluvalle vuodelle!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 11. Lovviisa ja Taika: Kiitos. Toinen työpäivä jo takana ja kyllähän jotain on jo palautunut mieleenkin eli ihan epätoivoisia ei tässä ollakaan :)

  Nonna ja Kamomilla: Kiitos. Joo yritetään nähdä iltakässäilyjen merkeissä. Tosin unohdin laittaa tuohon, että olen aina pe kotosalla eli silloin käy myös päiväsaikaan.

  Riikka: oi kun kiva, että tykästyit paitaan noin paljon. Toivottavasti löysit omasi.

  Onnenkyynel: kiitos. Onhan se ihan kiva pukea taas jotain vähän fiininpääkin päälle ettei aina niitä kotiverkkareita tartte pitää.

  Marjo: joo on siinä kieltämättä puolensa ettei tarvitse miettiä työasuaan. Pääsee huomattavasti helpommalla aamuisin :) Onneksi sinulla on vielä syksyyn asti nauttia kotosalla.

  Mari: oi kun kiva kuulla :) Yritän ehtiä vielä jossain välissä laittelemaan tännekin jotain kuulumisia.

  Fanny: kiitos. Onhan se vähän haikeaa kun yksi vaihe elämästä ns. päättyi. Nyt se on sitä arkista puuhastelua työnparissa sitten varmaan eläkeikään asti.

  Hanna-Maija: kiitos. Olihan se ihan kiva pukea uudet vaattetkin päälle kun lähti töihin.

  Stiina: kiitos. Pitäisi varmaan jokunen sana taas ehtiä kirjoittamaan tuonne bloginkin puolelle. Pitänee ehkä ruveta väsämään tässä jotain.

  VastaaPoista