lauantai 21. tammikuuta 2012

Tulppaanien paikka


Sain vihdoin ja viimein ostettua näitä tulppaaneja. Monta viikkoa on pitänyt ja pitänyt, mutta aina se on sitten unohtunut. Nyt laitoin ihan ostoslistalle kauppaan mennessä ja tulihan niitä nyt sitten. Cittarissa olivat vielä tarjouksessa kaksi kimppua vitosella. 
Mitenkäs tuo tulppaanien värin valinta on aina jotenkin yhtä vaikeaa? Mietin ja mietin ja sitten aina kuitenkin yleensä päädyn samaan väriin. Tosin nyt ei voinut kun ei ollut kyseistä tumman vaaleanpunaista väriä saatavilla. Toinen lempipävärini tulppaaneissa on keltainen. Nyt tuli siis vähän näiden kahden värisävyn yhdistelmä. 


Tulppaanit yrittävät nyt löytää täällä kotoa oikean paikkansa. Ensin ne olivat olkkarin pöydällä, sitten keittiön saarekkeella ja sitten eteisen lipaston päällä. Ehkä kuitenkin ne päätyvät takaisin tuonne olkkarin pöydälle ja täytyy vaan toivoa ettei noi vikkelät pienet kätöset heivaa niitä lattialle. 


 Tänään on ollut oikea kuvausurakka päällä tänään. Tyhjensin nimittäin omaa vaatekaappiani kun sinne ei kertakaikkiaan enää mahdu mitään. Äitini on juuri täällä kylässä ja hän on sitten silitellyt ja minä kuvaillut vaatteita huutista varten. Nyt alkaa sitten se seuraava urakka. Nimittäin niiden vaatteiden näpyttely tuonne nettiin. Puuh, että on rasittavaa hommaa! Mutta toisaalta jos sinne saa nyt lisää tilaa, niin saa taas ostaa UUSIA tilalle :)

Muksaa lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tulppaanit on kauniita.
  Mä joudun taas aina kävelemään sydän kylmänä tulppaanien ohi.
  Tekis mieli ostaa joka kerta ja paljon.
  Voispas unohtaa koko puskat kauppaillessa ;)

  Kukkaisten tuoksuista sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit ovat ihania ja niin keväinen fiilis tulee esiin. Itselläni oli ihan sama, ettei meinannut kaupasta muistaa niitä ostaa. Nyt viikonloppuna lähdin vartavasten kukkakauppaan, jotta muistin tulppaanit.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Vera: It´s nice to have a comment even in a strange language.

  Onnenkyynel: no voihan harmi. Sun täytyy sitten nauttia näistä kaunokaisista sitten vaan näiden kuvien kautta. Jos yhtään lohduttaa, niin noikin jo lakastumaan päin eli ei ne kestäneet kuin kaksi päivää.

  Villa Elina: se on muuten totta, että noista tulppaaneista tulee keväinen fiilis ja voi ruveta odottelemaan jo narsisseja ja pääsiäistä :)Mukavaa sunnuntain jatkoa myös sinne!

  VastaaPoista