maanantai 13. tammikuuta 2014

Joulu meni


Nyt on sitten virallisesti joulu meilläkin ohi. Ehdittiin jopa ennen Nuutinpäivää, joka vanhan perinteen mukaan vie joulun mennessään. Viimeiset joulukoristeet on viety varastoon ja piparkakkutalo tuhottu lasten toimesta. Tosin tuo tuhoaminen keskittyi enemmänkin noiden ranskalaisten pastillien syömiseen ja seinät jäivät jäljelle. Eipä tuo kovin herkullista kyllä enää voi olla, kun monta viikkoa seissyt keittiön tasolla ja varmaan jo pölyäkin kerääntynyt, mutta eipä se näyttänyt haittaavan.

 
Hih, tällainen tomusokerinenäinen pikkuneiti istuskeli ruokapöydässä ahkeroinnin loputtua :)

Hyvää Nuutinpäivää! Onkos teidän kulmilla näkynyt muuten nuuttipukkeja? Itselleni tuo on aivan vieras tapa, mutta ilmeisesti joillakin paikkakunnilla jopa suositumpaa kuin itse virpominen.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ps. onnea tulevasta perheenlisäyksestä.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia :) Mäki muistan omasta lapsuudesta kuinka syötiin sitä "pahaksi mennyttä" piparitaloa. Ei se järin hyvää ollu mutta kelpas ku olis makeaa :D
  Ihania uutisia paljastit meille ja onnea odotukseen kovasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! <3 Joo ei tuo monta viikkoa pölyttynyt piparkakkutalo voi kyllä kovinkaan hyvää olla, mutta näytti se silti kelpaavan. Riittää tosiaan, että on makeaa :)

   Poista