keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Riihimäkeä


Mitäs sitä tekisi vanhoilla Riihimäen lasipurkeilla? No niihin voi tunkea esim. vähän sammalta ja laittaa kynttilä kyytipojaksi ja sipaista rusetti kaulaan. Tämä horteansiakimppu onkin jo aikaisemmin vilahtanut täällä kuvissa ja nyt se vain viereensä kaverukset. Purkkien sisään tungin Ikean joulukynttilät, johon painoin kiinni nuo strassikoristeet.


Näihin Ikean joulukynttilöihin sopii jotenkin aivan täydellisesti nämä strassikoristeet. Jonkun mielestä ehkä vähän liian kromeluuria, mutta juuri meikäläiselle sopivaa bling blingiä. Harakka mikä harakka! ;) Piti sitten vielä hakea vähän täydennystä Ikeasta, kun ei näitä kuvioituja kynttilöitä taida sitten enää joulun jälkeen sieltä saada tai siis niin olin ainakin päättelevinäni, kun nuo olivat joulukynttilöiden joukossa.


Jos kaipaat vinkkiä noiden rusettien tekemiseen, niin mielelläni valaisen sitä kanssa syvällisemmin. Jossain vaiheessa sen teosta on tainnut olla postaus täällä blogissa.


Piti testata sitten näitä lasipurkkeja vielä erivärisellä kynttilällä, mutta jotenkin tuo pinkki kynttilä ottaa liiaksi silmään. Kyllä tuo valkoinen on vaan tyylikkäämpi. 


Nyt tekisi päikkärit poikaa! Vauvamasu kun painaa jo sen verran, että nukkumisesta ei tahdo tulla enää mitään. Taidanpa tehdä haaveista totta ja lähteä pötköttelemään :)

4 kommenttia:

 1. Nätit purkit ja mun silmään pinkitkin kynttilät on siellä tosi kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täytyy itsekin hyväksyä nuo pinkit kynttilät käyttöön saakka, kun kerran on ne joskus tullut ostettua. Ehkä silmä tottuu ajan kanssa niihinkin :)

   Poista
 2. Riihimäen tölkit näyttää aina hyvältä. Rusetit ovat tosi hienot!
  Olipa hauska törmätä kirppiksellä. Koitahan kerätä lepoa varastoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva tavata kirppiksellä. Hyvä kun kiskaisit hihasta, kun en minä mitään olisi edes huomannut :) Ostamani Gantin liivikin oli muuten melkein ihan sopiva meidän pikkumiehelle ja tykkäsi siitä kovasti. Ihan ei pitänyt kokomerkintä paikkansa.

   Poista