perjantai 24. tammikuuta 2014

Risuja ja tulppaaneja


Se olisi sitten viikonloppu ja senpä kunniaksi tuli ostettua tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit. Miten se onkaan aina yhtä vaikeaa valita, että minkä värisiä tulppaaneja sitä ottaisi ja sitten kuitenkin aina ostan niitä samanvärisä kuten ennenkin, yleensä siis keltaista ja pinkkiä. Joka kerta kuitenkin pitää tehdä tuo mietintäprosessi tarjonnan edessä :)

Nyt lähes joka kaupassa tulppaanit ovatkin tarjouksessa. Kaksi kimppua pitikin siis napata kotiin. Tykkään käyttää tuota Aalto vaasia tulppaaneissa, mutta  tuo kahden nipun 14 kukkaa on vähän turhan vähän tuohon vaasiin ja sitten taas kolme kimppua liikaa. Nyt kekkasin laittaa tuon risuhässäkän ensin vaasiin ja nuo 14 kukkaa riittikin sitten tosi hyvin tuohon. Eivät nyt repsota vaasin laidoilla, vaan sai kimpun kivasti tuohon keskelle.


Kyllä tästä väriläiskästä vaan tulee hyvälle mielelle. Kevättä jo rinnassa, kun tätä katselee. 


Tämän väripläjäyksen myötä mukavat viikonloput!

10 kommenttia:

 1. Ihanat väripilkut siellä. Pinkki ja keltainen näyttää muuten tosi hyvältä yhdessä. Pitääkin kokeilla joskus. Mä oon ostanut nyt joulun jälkeen joka viikonlopuksi uuden kimpun tulppaaneja, mutta nyt oli niin huonon näköiset lähikaupassa jäljellä, että piti ostaa ruusuja. No, nättejä nekin. Kivaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tosiaan on aika huonon näköisiä kukkia kaupassa, joten ei niitä viitsi raahata kotiin saakka, kun ovat sitten heti kuitenkin kuolleita. Parempi odottaa sitten vaan seuraavaa satsia. Pitäisi tosiaan ottaa tuo tavaksi, että ostaisi aina viikonlopuksi kukkia. Eivät ne kuitenkaan niin hirveästi maksa ja tuovat kivan piristyksen talven keskelle.

   Poista
 2. Minäkin ostin tällä viikolla tulppaaneja ja valitsin yllättäen vaaleanpunaisia :-) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä pienestä asiasta voi vaan tulla hyvälle mielelle :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kieltämättä tuosta tulee jo kevät mieleen ja saa mielen jo keväiseksi. Onneksi ei enää ole kauaa kun sielläkin taas ollaan :)

   Poista
 5. Aivan ihana kimppu, todella keväinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuosta tulee ihanasti jo kevät mielelle. Vielä kun tästä talvesta ja näistä pakkasista päästäisiin, niin sitten ollaankin taas voiton puolella :)

   Poista