perjantai 3. tammikuuta 2014

Pottery Barn Kids in Dubai

 
 
Postausluonnoksista löytyi vielä marraskuiselta Dubain reissuilta näitä Pottery Barn Kidsin kuvia, joita en malta olla laittamatta näitä teillekin, kun kerran kuvatkin on jo napsittu. Jenkeissähän tässä liikkeessä tulee käytyä joka kerta ja on myös hyvä inspiraation lähde omiin ompeluksiin. Iloinen yllätys oli myös, että Dubaista löytyi tämä samaisen ketjun liike. Tosin mitäpä Jenkkiketjua siellä ei olisi ollut. Ostoskeskuksissa ei paljon huomannut eroa, että onko Jenkeissä vaiko Dubaissa tai mitä nyt hintataso Dubaissa oli paljon korkeampi, kun ei saa kurssietua hyväkseen ja muutoinkin mielestäni hinnat olivat korkeammat.

 
Olispas vaan tarpeeksi isot lastenhuoneet, joihin näitä ideoita voisi toteuttaa, mutta onhan se mukava vain haaveillakin ja ihastella.


Vitsit, että tuo sisäleikkimökki ja tuo talon mallinen parvisänky ovat suloisia.Pottery Barn Kidsissä oli myynnissä myös monenmonta liitutaulua ja kaikki olivat näitä meillekin kouluajoilta tuttuja vihreäpohjaisia. Meillähän on nyt tuo musta liitutaulumaali ollut aika pop monen monta vuotta jo, mutta kieltämättä tuo vihreäpohjainen liitutaulu on ehkä silmälle miellyttävämpi ainakin tuossa kehyksessä. Tosin monelle siitä ehkä tulee juuri omat kouluajat mieleen.

  
Sitten päästään poikien osastolle. Sanoisinko, että aika tyylikkään poikamaisia.
 


 
Pottery Barn Kids lähettää nykyään myös Suomeen nettikauppansa kautta näitä tuotteita, mutta aika kovat postitusmaksut vaan niillä on, kun lisäävät automaattisesti kaiken maailman verot ym. hinnan päälle, vaikka niitä ei ehkä muutoin menisikään. Näin oli ainakin silloin joskus kun katselin heidän postimaksujaan, joten eipä paljon kyllä houkutu tilata niillä hinnoilla. Täytynee käydä aina sitten vaan livenä hiplaamassa noita tai käydä kurkkimassa nettisivuja ja ommella itse :)

8 kommenttia:

 1. Toi talon mallinen sänky on kyllä aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tavaroita!! Entä jos tilais isommalla porukalla, niin kulutus menis moneen osaan ;)

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on kyllä ihania tavaroita. Olen joskus kanssa miettinyt tuota kimppatilausta, mutta sitten on vaan jäänyt se toteuttamatta ja odotellut, että pääsee itse käymään liikkeessä.

   Poista
 3. Voi miten ihana kauppa! Piti ihan googlata löytyykö Orlandosta johon suunnataan ensi viikolla, ja löytyy! Täytyypä poiketa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Pääset Orlandoon käymään. Jenkeissä tosiaan on aika monta Pottery Barn Kidsiä ja ns. aikuistan liike on Pottery Barn. Omaan makuuni on erityisesti tuo Kids -liike ja suosittelen kyllä pistäytymään. Onkos teillä pitkäkin reissu? Käykäähän Miamiassa jos vaan ehditte. Ei ole pitkä ajomatka. Orlandossa on myös monta hyvää outlettiä, jossa kannattaa käydä. Nyt hitsi vaan en muista niiden nimeä, mutta googlaamalla outlets, niin varmaan löydät niiden tiedot ja netissä liikeluettelo, jollet ole jo ehtinyt sitä tekemään. Hyvää reissua!

   Poista
 4. Ihania tavaroita! Minun silmiini pisti tuo Tuhkimon kurpitsavaunujen mallinen lamppu. Oletko ostanut heiltä lamppuja? Onkohan niiden sähkösysteemit Suomen sähköasetuksiin sopivia?

  terveisin Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppuja ei ole tullut hankittua, kun Jenkeissä eri verkkovirta ja tarvitsee sellaisen adapterin, että saa meidän pistorasiaan liitettyä. Noilla keinoinhan se kyllä onnistuisi. Ihastelin liikkeessä kanssa noita lamppuja ja tykästyin erityisesti tuohon kurpitsavaunujen vieressä olevaan pöllölamppuun. Pöllöfani kun olen :)

   Poista