tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kotona ollaan!


Jee! Kotona ollaan! Päästiin tänään siis vihdoin ja viimein pois sairaalasta hätäsektion jälkeen. Seitsemän päivää siellä sitten vierähti, joten ihana päästä takaisin kotiin ja omaan sänkyyn ja rauhaan. Pienoinen juhlapäivä siis tänään. Päivänvalon pojumme näki keskiviikkona 26.2 ja strategiset mitat olivat 3675 kg ja pituutta 53,2 cm. Ei siis ihan ollut sitä neljää kiloa, joka oli synnytystapa-arvion veikkaus, mutta ihan komeat mitat kuitenkin.


Itse synnytystarinaa sitten myöhemmin lisää, kunhan tästä kerkiää. Facebookin kautta seuranneet tietävätkin jo jotain käänteistä, mutta laitan tännekin sitten vielä vähän tarinaa miten kaikki sitten menikään. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja saatiin pienokaisemme elävänä maailmaan hätäsektion kautta.

Nyt lähden tekemään pannukakkua uuniin. Näytti olevan sen verran paljon vanhaa maitoa jääkaapissa eikä viitsi sitä poiskaan heittää :) Ihanaa kun saa taas syödä kaikkea makeaakin eikä tarvitse mittailla tuota verensokeria. Pitäähän se ilo ottaa heti irti, nyt kun taas ruokakin maistuu ja pysyy sisällä. Oli nimittäin vähän ongelmia tuon ruoan sisällä pysymisen kanssa muutamia päiviä leikkauksen jälkeen, joten nyt siis senkin edestä nautitaan.

Kuulumisiin ja halauksin!

Cride

22 kommenttia:

 1. Voi, ihanaa, onnea koko teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut! Olikin sitten vähän jännittävämpi tämä vauvanhakumatka, huomasin tuolta Facen puolelta! Mutta onneksi kaikki hyvin! Tsemppiä ensimmäisiin viikkoihin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun kaikki on hyvin :) Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Vielä kerran onnittelut pienestä pojasta! Hyvä, että kaikki nyt hyvin.
  Nautihan nyt kääröstä ja herkuttele oikein olan takaa!;)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Ihanaa että nyt kaikki on hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea pikkuprinssin johdosta! Sinua ilmeisesti koeteltiin tämän raskauden loppuaika ihan viimeiseen asti. Onneksi kaikki on nyt tosiaan hyvin!

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 8. Niin palajon onnea koko perheelle :)

  VastaaPoista
 9. Oi ihanaa!! Onnea koko perheelle pojasta <3 Onneksi kaikki meni hyvin ja kaikki on ok :)

  VastaaPoista
 10. Onnea poikavauvan äidille (ja toki koko perheelle)! Ihanaa varmasti olla kotona noinkin pitkän sairaalassaolon jälkeen.

  VastaaPoista
 11. Nytkö jo teet siellä pannukakkuja, supermama! Hurjasti onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea vauvan johdosta!tykkään blogistasi,erityisesti tyttöjen vaatteet kiinnostaa,kun minulla on nyt eka lapsenlapsi tyttö,ja meillä tykätään pukeutumisesta.Ihana,että teet käsitöitä ja tuunailet juttuja.kaunis Koti teillä!

  http://www.madeinkoti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Tosi paljon Onnea! Anne

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea uudesta tulokkaasta. Olen seuraillut blogiasi siitä asti kun itsekin bloggailusta innostuin, Kaunis koti teillä ja tytöllä ah niin ihania vaatteita. :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille onnitteluista! Täällä totuutellaan kovasti vauva-arkeen. Vähän väsy painaa, mutta sehän kuuluu asiaan :)

  VastaaPoista