tiistai 25. maaliskuuta 2014

Virkattu nuken peitto


Jokunen ehkä muistaa, että meidän vauvelin pinnasänkyyn ilmestyi äitini virkkaama sängynpeite, jonka kuvia näet täältä. Pikkuneidin nukensänkyyn ilmestyi myös sama Paju-mallia oleva nukenpeitto. Tämä sentään oli työmäärältään huomattavasti helpompi kuin iso pinnasängyn peitto.


Äitini virkkasi tämän taas kiltisti meille ja pikkuneiti oli ihan innoissaan uudesta peitostaan. Vähän tuo keltainen nukensängyn väri ottaa silmään tuon peiton kanssa, mutta enhän minä voi tätä omasta lapsuudestani olevaa sänkyä mennä maalaamaan, vaikka pieni häivähdys sen maalaamiseen kävikin mielessä, mutta tiedän, että se olisi sitten myöhemmin harmittanut. Antaa sen olla tuollainen pirteän keltainen.


Äitini virkkasi peiton reunaan vielä pitsireunuksen viimeistelemään peiton. 


Nuken sänkyä koristaa tämä ompelemani Tilda sydän, joka sopiikin ihan kivasti tuon peiton värityksen kanssa. Ompeleminen on enemmänkin minun heiniäni ja jätän tuon virkkailun suosiolla muille, vaikka olisihan se kiva taito kyllä oppia. En vaan tiedä miten se on mukamas jotenkin niin vaikeaa. Ehkä pitäisi oikein ottaa asiakseen opetella tuo taito.

6 kommenttia:

 1. No ei se virkkaaminen ole oikeasti vaikeaa! Muista tämä sitten kun virkkailet sitä ja tätä!
  ps. Ihana keltainen sänky peitteineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih puhuu oikea virkkauksen guru ;) Jotenkin nuo virkkauksen ohjeet ovat täyttä hepreaa ja eivät vaan mene blondilla jakeluun :)

   Poista
 2. Ihana tuo peitto sekä lapsuutesi nukensänky alkuperäisessä asussaan! Ja nyt mä muistin klikkautua tuonne sivupalkkiinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tuo lukijapalkki kuitenkin kenkutteli, kun ei pyyntö mennytkään läpi... Palaan vielä uudelleen yrittämään:)

   Poista
  2. Joo jotenkin en voinut tuota pirteää keltaista nukensänkyä lähteä maalailemaan. Antaa sen nyt olla tuollainen. Toivottavasti lukijapalkki alkaa toimimaan :)

   Poista
  3. Tai siis oli näköjään jo toiminut eli tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti viihdyt näiden höpinöiden parissa :)

   Poista