lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kuvia pikkumiehen huoneestaHih, harvinaista herkkua, että meidän pikkumiehen huoneessa on näin siistiä. Äkkiä siis kamera esille kun sänkykin oli pedattu ihan sängynpeiton kanssa :)Sängynpeittona ompelemani tähtitilkkutäkki, jonka seuraksi olen vielä ommellut kapeat paneeliverhot, pöllötyynyn nimellä sekä pöllön mallisen tyynyn. Tilkkutäkin kangasta jäi vielä sen verran yli, että sain ommeltua myös nuo lipputyynytkin samasta kankaasta sekä tuon ikkunassa olevan viirinauhan, johon olen viritellyt tuollaisen vaaleansinisen enkelivalosarjan. 


Tämä Mailegin jättipupu toimii pikkumiehen unikaverina ja se peitellään myös peiton alle hänen viereensä :) Pikkuneidille ompelin jokunen tovi sitten oman tyttöversion jättipupusta, joten on nyt sitten molemmilla omat isot pupunsa unikavereiksi. Tyttöpupun kuvia näet täältä.Tämä pöllötyyny taitaa olla viimeisin pikkumiehelle tehdyistä ompeluksista. Olisi mukava ommella lisää tyynyjä tuohon sängyn päälle, mutta eipä siihen taida enää oikein vaan mahtua enää yhtään tyynyä lisää.


Mökin leikkimökkiin entisöimäni  iso tähtiarkku komistaa nykyään pikkumiehen huoneetta. Eihän sitä voinut sinne mökille talveksi jättää ja sinne saa kivasti jemmattua noita peittoja ja tyynyjä, kun ei meillä todellakaan laiteta sängynpeittoa sängyn päälle joka päivä.


Vielä kun saisi pidettyä tämän huoneen siistinä. Nykyään lattiat ja tasot ovat niin täynnä legoja ja niistä tehtyjä rakennelmia, että ei meinaa enää sisään mahtua, saatikka pysty kävelemään sängyn luokse ilman, että on astunut monen legon päälle. Iltapeittelyt ovat siis aina vähän haasteellisia puikkelehtemista legorakennelmien keskellä, mutta se taitaa kuulua tähän ikään, että nuo legot ovat pop. Niitä kun jaksetaan rakentaa päivästä toiseen ja esitellä uusia luomuksia. Ihan koko huonetta ei nyt sitten kuvattu, kun piilotin nuo kaikki legot vain äkkiä selkäni taakse ;) Oli sentään yksi kohta hetken siisti.

Kiitokset vielä kaikille edelliseen postaukseen viestin jättäneille <3 Haleja kaikille!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 vielä kun se pysyisi joskus edes tovin siistinä :)

   Poista
 2. Ihania pöllöjuttuja sekä tilkkupeitto - omat ompelukset tekevät huoneesta aina jotenkin mielenkiintoisemman kuin jos kaikki olisi kuvastotuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 jotenkin tuo ompeleminen on kanssa niin terapeuttista ja mukavaa kun lopussa näkee kättensä jäljet, vaikka välillä sauma voi vähän mutkitella, mutta kukaanhan ei voi olla seppä syntyessään :)

   Poista
 3. Ihania pöllöjä!:) Itsekin vasta toiselle tytölle pöllötyynyn ompelin ja toisen tytön tyyny odottaa pöydällä palasina, nopeita ja helppoja ommella onneksi ja nättiä tulee.

  Tää lastenhuone on kyllä todella kaunis ja raikas kokonaisuus, ja nuo säilytysarkut <3

  Kuulostaa kyllä tutulle tuo huoneen siistinä pitämisen ongelma. Leluja joka paikassa, huoh! illalla hetken siistiä ja aamulla lasten herättyä sen näköinen huusholli, kuin et olisi tehnyt yhtään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Siis jotenkin aivan toivotonta saada kämppä pysymään siistinä, kun on pieniä lapsia. Kertakaikkiaan aina on sekasotkuista, vaikka juuri olisi siivonnut

   Poista