lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ora-B:n sähköhammasharjan vaihtopäät kokeilussa


Buzzadorilta tuli taas pitkästä aikaa tavaraa kokeiluun. Tällä kertaa tuli kolme erilaista Oral-B:n sähköhammasharjoihin sopivaa vaihtopäätä buzzattavaksi. Buzzadorina toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että saamme aika ajoin eri tuotteita testaukseen, joista sitten kerromme esim. ystäville ja tutuille. Nykyään blogeja käytetään myös paljon buzzaukseen. Mitään rahallista korvausta tästä ei makseta.


Oral-B Floss Action vaihtopään tarkoituksena on puhdistaa syvemmältä hampaiden välistä. Micropulse -harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia tehokkaasti.


Oral-B TriZonen kolmen toiminnon innovatiivinen puhdistustekniikka poistaa plakin syvältä hammasväleistä, jolloin  plakinpoisto on ylivoimaista tavalliseen käsikäyttöiseen  hammasharjaan verrattuna. Aluksi tämä hammasharja tuntui aika isolta, mutta sitten oikeastaan tykästyin tähän juuri sen koon puolesta kunhan siihen ensin tottuu.


Oral-B 3 D White -harjaspää on suunniteltu poistamaan värjäytymät hellävaraisesti ja luonnollisesti. Kuminen kiillotuskuppi poistaa hammaspinnoilta esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia värjäymiä.

Nämä vaihtopäät sopivat kaikkiin Oral-B:n sähköhammasharjoihin Pulsonicia lukuunottamatta. Vaihtopäitä löytyy yhteensä 12 eri mallia, joten siinäpä on aikamoinen valikoimaviidakko.

#oralbhymy#buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti