lauantai 21. maaliskuuta 2015

Ebbeä, Zippyä ja Danefaeta kesälle

Meillä odotti postissa mukava yllätys kun palattiin Floridan reissulta. Oltiin saatu maahantuojalta testaukseen Ebben, Zippyn ja Danefaen lastenvaatteita. Merkit eivät  olleet ainakaan itselleni ennestään tuttuja, joten alla vähän lisätietoja  kyseisistä merkeistä.  Postauksen lopusta löytyvät merkkien Suomessa toimivat jälleenmyyjät.

Ebbe on ruotsalainen, vuonna 2008 perustettu lastenvaatemerkki, joka on tunnettu skandinaavisen tyylikkäistä, mutta rennoista ja laadukkaista lastenvaatteista. Ebbe voitti vuoden 2014 lastenvaatebrändi -palkinnon Ruotsissa ja on tällä hetkellä yksi pohjoismaiden nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä lastenvaatebrändeistä. Ebben mallisto koostuu kahdesti vuodessa julkaistavasta kausimallistosta sekä jatkuvasti myynnissä olevasta basic -mallistosta. Kokovalikoima on 56-152 cm. Koko Ebben ss15 malliston näet täältä klik klik.

Ebbeltä tulikin iso kasa vaatteita meidän pikkuneidille testaukseen. Täytyy kyllä sanoa, että tuo heidän puuvillansa oli kyllä erityisen hyvänlaatuista ja paksua. Nämä eivät ole menneet pesussa miksikään.Luonnonvalkoisena Ebben kesäinen pitsinen paita ja hame.

Isommalle pikkumiehelle tuli nämä Zippyn söpöt merihenkiset shortsit ja hihaton paita. Nyt ei voi kun odotella sitä kesää tulevaksi. Sovituskuvia näistä ei nyt valitettavasti ole, kun hän ei sitten millään lahjuksella tai kiristyksellä suostunut kuvattavaksi. Oli liian kiire ulos nauttimaan aurinkoisesta säästä.

Zippy on vuonna 2000 perustettu merkki, joka on nykyään maailman 10. suurin kokonaisvaltainen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden konseptimerkki. Itse brändimyymälöitä on jo yli 300 eri puolilla maailmaa ja tämän lisäksi Zippyä myydään lisäksi monissa multibränd -myymälöissä. Zippyllä on vaatteiden ja asusteiden lisäksi myynnissä myös mm. hoitotarvikkeita, äitiysvaatteita ja -tarvikkeita, turvavälineitä, turvallisia leluja, kehittäviä pelejä, rattaita, vaunuja, huonekaluja ja sisustustarvikkeita. Edullisesta hinnasta huolimatta Zippy on tunnettu siitä, että tuotteet ovat kauniita ja käytännöllisiä. Brändi onkin tunnettu fraasista "hyvää halvalla". Zippyn avianarvot ovat: mukavuus, käytännöllisyys, laatu, terveellisyys, hyvä mieli ja kestävä kehitys. Zippyn sivuille pääset tästä klik.


Meidän vaaville tuli tämä söpö tanskalaisen Danefae -merkin kesäbody. Aika kiva väritys tuossa ja mikä parasta, traktoreitahan pitää olla tuon ikäisen vaatteissa. Kohtahan sitä päristellään jo kovasti. Koko Danefaen malliston näet täältä ja baby malliston puolestaan täältä.

Värikylläinen ja iloine Danefae on vuonna 2005 perustettu tanskalainen brändi. Mallisto on hyvin laaja ja käsittää teknisten ulkoilu- ja sadeasujen lisäksi trikootuotteet hauskoilla printeillä. Danefae keskittyy tuotteissaan tavoittelemaan korkeaa laatua ja  vankkumatonta turvallisuutta. Materiaaleissa suositaan laatua ja kestävyyttä ja niiden testausta valvotaan tarkasti. Tuotteet täyttävätkin EU:n tiukat vaatimukset ja REACH-asetuksen edellyttämät tarkat rajat haitallisten kemikaalien minimoimiseksi. Tehtailla ei käytetä lapsityövoimaa ja yritys huolehtii työolojen asianmukaisuudesta. Ympäristöä kuormitetaan niin vähän kuin mahdollista. 


Sekä Ebben että Danefaen tuotteet vaikuttavat erittäin laadukkailta ja kankaat tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. 

Sitten vielä listaus Suomessa toimivista jälleenmyyjistä:

Ebbe:
Little Copenhagen, Helsinki
Punavuoren peikko, Helsinki
Pieni ihminen, Helsinki
Bobo, Salo
Busstop, Rauma
Kuopus, Tampere
Niilo Ilo, Kuopio
Oih.fi -verkkokauppa
Pikkuotus -verkkokauppa
Lilla-Anna -verkkokauppa

Danefae:
Vekaravintti, Kerava
Pieni ihminen, Helsinki
Ella ja Ebba -verkkokauppa
Tikkunekku -verkkokauppa
Babuum -verkkokauppa
Naperonarikka -verkkokauppa

Zippy:
Riemuli, Turku
Samettisydän, Riihimäki
 Zippyn osalta jälleenmyyntiverkosto on juuri rakentumassa, joten päivitän listausta tänne brändin osalta myöhemmin.


2 kommenttia: